Τέλος η ρύθμιση "Following" από το Instagram

Main Image

Η νέα αλλαγή στο Instagram που επηρεάζει το τι μπορούμε να βλέπουμε σε αυτά που κάνουν οι φίλοι μας.

Η νέα αλλαγή στην εφαρμογή του Instagram θα στενοχωρήσει τους απανταχού stalkers, που ξόδευαν λίγο χρόνο από την ημέρα τους για να παρακολουθήσουν πού κάνουν like και ποιον follow οι φίλοι τους. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει πια σαν επιλογή το "Following" ή το «Ακολουθείτε», αλλά θα βλέπεις μόνο τη δραστηριότητα που αφορά εσένα.

ADVERTISING

Είναι γεγονός ότι πολλοί χρήστες δεν γνώριζαν καν για την ύπαρξη αυτής της ρύθμισης, την οποία μας σύστησε το Instagram το 2011. Δημιουργήθηκε με σκοπό να μας βοηθήσει να βρούμε άλλους χρήστες για να κάνουμε παρέα, που μπορεί να είναι φίλοι φίλων ή να γνωρίζουμε με κάποιο τρόπο. Εφόσον όμως δεν απεδείχθη χρήσιμο εργαλείο, ήρθε η ώρα του να αποχωρήσει.

1

Δες κι αυτό: Γιατί γέμισε το Instagram με μαυροπίνακες;

ADVERTISING

«Δουλεύουμε πάντα για να κάνουμε το Instagram το καλύτερο μέρος για να μπορείς να συνδέεσαι με τους ανθρώπους και τα πράγματα που αγαπάς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε νέα πράγματα αλλά και να αφαιρούμε τα παλιά που πλέον δεν έχουν αξία. Ξεκινάμε σήμερα με την κατάργηση της ρύθμισης "Following". Παραμένει το "You" που από δω και στο εξής θα υπάρχει σαν "Activity", δηλαδή «Δραστηριότητα», μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του Instagram. Εξάλλου, υπάρχει μία ρύθμιση, το "Discover" που σε βοηθά να αναζητήσεις πρόσωπα και σελίδες που σε αφορούν.

2

 

Μαζί με την κατάργηση, έρχεται και ένα νέο στοιχείο που θα βοηθήσει στην ασφάλεια των λογαριασμών μας. Μέσα στις ρυθμίσεις, θα υπάρχει η επιλογή "Emails from Instagram". Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει τα emails που του έχει στείλει το Instagram τις τελευταίες 14 μέρες ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες για spam και ψεύτικους λογαριασμούς.

ADVERTISING

ΤΑ NEON ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΛΕΧΟΥ ΚΑΙ 5 ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΜΑΣ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ

Η Κατερίνα Λέχου εμφανίστηκε στο «Το Πρωινό» του ant1 και ενώ φόρεσε ένα stylish σύνολο, εμείς κοιτούσαμε τα πόδια της.

ΤΑ 3 ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΙΤΣΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Τα μέρη που σε περιμένουν να γευτείς αυθεντική ιταλική πίτσα στο χέρι.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ: Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ

Ο φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος πέρασε πέντε μέρες με τη φυλή Warani στον Αμαζόνιο και μοιράζεται την εμπειρία και τις φωτογραφίες του μαζί μας.

10 ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΡΟΛΟΥΣ ΣΕ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Η Κατερίνα Λέχου είπε ‘όχι’ στις Άγριες Μέλισσες και δεν ήταν η πρώτη που έκανε μια (εντελώς) λάθος επιλογή.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ JENNIFER GARNER ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥΣ

Έχεις μακριά μαλλιά όπως η Jennifer Garner; Δες το νέο κούρεμα που υιοθέτησε.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2019 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.