LIFE

Να τι πρέπει να φοράς κάθε μέρα για να γίνεις πιο επιτυχημένη

Οι τολμηρές στιλιστικές επιλογές, δεν είναι προσόν μόνο των ανθρώπων που θέλουν να κάνουν τα κεφάλια των άλλων να γυρνούν για να τους προσέξουν, αλλά κι εκείνων που στοχεύουν να φτάσουν ψηλά επαγγελματικά. Βεβαίως, τα ρούχα που φοράς συνδέονται με το πόσο επιτυχημένη θα είσαι στο επάγγελμά σου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια έρευνα του πανεπιστημίου Harvard που πραγματοποιήθηκε το 2013, ένα όχι και τόσο «ορθόδοξο» και «φυσιολογικό» look, συνδέεται με υψηλότερο κοινωνικό status και επιτυχία.

Όταν, λοιπόν, είσαι αντικομφορμίστρια (ναι, κι όμως το έγραψα αυτό), οι άνθρωποι σε αντιλαμβάνονται ως πιο πετυχημένη, αλλά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η προσθήκη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να σε βοηθήσει να εκπέμπεις τον αέρα της επιτυχίας, είναι οι πολύχρωμες, fancy, glitterωτές κάλτσες.

Με το φόρεμα, τη φούστα, το κοστούμι ή και το τζιν σου, όσο casual κι αν είναι το υπόλοιπό σου look, οι κάλτσες με τα έντονα χρώματα και τα περίεργα μοτίβα, μπορούν να δώσουν στο σύνολό σου μια διαφορετική νότα που θα σε οδηγήσει στην κορυφή. Ή ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό θα έχεις κάνει έστω ένα fashion statement. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.