LIFE

Οι στιγμές πρέπει να έχουν τον καφέ που τους αξίζει

Αν κάτσεις και σκεφτείς τις στιγμές της ζωής σου, από τις πιο απλές, τις καθημερινές μέχρι τις πιο σημαντικές, όλες ή εστω οι περισσότερες από αυτές περιλαμβάνουν μια κούπα καφέ. Από το πρωί που ξυπνάς και ετοιμάζεσαι να πας στη δουλειά, μέχρι τις ώρες στο γραφείο, τις υποχρεώσεις σου μέσα στην ημέρα και τις ώρες χαλάρωσης στο σπίτι μετά από μια εξοντωτική μέρα.

Είναι αυτές οι στιγμές που γίνονται εμπειρίες και οι εμπειρίες γίνονται αναμνήσεις που θες να τις μοιραζεσαι παρέα με μοναδικούς ανθρώπους. Γι’ αυτές τις μοναδικές στιγμές με μοναδικούς ανθρώπους χρειάζεσαι και έναν μοναδικό καφέ, όχι απλά μια ωραία ποικιλία. Έναν ξεχωριστό, ποιοτικό καφέ που θα είναι ένα affordable ταξίδι στη γεύση και στην κουλτούρα της προέλευσής του.

Παίρνεις στα χέρια σου την κούπα, μυρίζεις το άρωμα του καφέ, ρουφάς την κάθε γουλιά αργά αργά για να διαρκεί περισσότερο η απόλαυση. Είναι αυτό που θα γλυκάνει τη μέρα σου, που θα δώσει γεύση στις στιγμές σου και θα τις κάνει να κρατήσουν περισσότερο.

Αυτόν τον καφέ σου προσφέρουν τα Coffee Island, που έχουν καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό: Να βάλουν τον Speciality καφέ στην καθημερινότητά μας. Να κάνουν το premium προϊόν μαζικό. Έχουν βρει ακριβώς τον τρόπο, αλλά γι’ αυτό θα πούμε παρακάτω.

 

Και επειδή είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεσαι τον barista που θα περιποιηθεί τον καφέ σου, τα Coffee Island έχουν φροντίσει να εκπαιδευτεί σωστά για να σου προσφέρει την τέλεια γευστική εμπειρία. Όχι απλά “έναν ακόμα καφέ”. Για όλες τις στιγμές.

– Στο πρωινό σου στην κουζίνα το χειμώνα ή στο μπαλκόνι το καλοκαίρι

– Στη βόλτα στο κέντρο με έναν καφέ στο χέρι

– Στα απογεύματα με την οικογένεια και μια κούπα καφέ

– Στις συζητήσεις ωρών με τις κολλητές σου για ό,τι σε απασχολεί και τις απασχολεί, από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο

– Στα καλά και στα κακά ξενύχτια

Σε όλα αυτά και σε ακόμη περισσότερα ο καφές υπάρχει πάντα εκεί, δίπλα σου και είναι τόσο σημαντικό να είναι όπως πρέπει, όπως σου αξίζει, όπως αυτός των Coffee Island.

Ένας premium καφές στην κούπα σου

Τα Coffee Island αναδεικνύουν αυτή τη σημασία του να πίνεις έναν Speciality καφέ κάθε μέρα μέσα από το Microfarm Project. Τι είναι όμως το Microfarm Project;

Οι εξερευνητές της αλυσίδας γυρίζουν όλον τον κόσμο, ώστε να ανακαλύψουν τις καλύτερες ποικιλίες καφέ. Πρόκειται για ποσότητες περιορισμένες (αυτό που λέμε limited edition), το γευστικό προφίλ των οποίων είναι δύσκολο να επαναληφθεί. Φάρμες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, από τη Βραζιλία και την Ρουάντα μέχρι την Κολομβία, που δίνουν τις καλύτερες ποικιλίες καφέ και μέσω των Coffee Island καταλήγουν στην κούπα σου.

Δεν πρόκειται για ένα βιομηχανικό προϊόν που έχει πάντα τα ίδια χαρακτηριστικά μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά για ένα προϊόν που μπορεί να επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για τον ουρανίσκο σου.

Αυτό είναι που κάνει τον συγκεκριμένο καφέ τόσο μοναδικό. Αυτή η ιδιαιτερότητα, αυτό το μεράκι στην εύρεση και επεξεργασία του καφέ που θα θες να σε συντροφεύει πάντα και παντού.

Αυτό το διάστημα στα Coffee Island φιλοξενείται ο 16ος κατά σειρά καφές του Microfarm project, ο Sumatra Gayo, που ελάχιστοι θα προλάβουν να απολαύσουν. Αρκεί να σκεφτείς πως θα διατεθούν μόλις 290.000 ροφήματα της συγκεκριμένης ποικιλίας καφέ, o οποίος πήρε το όνομά του από την περιοχή παραγωγής του και φέρνει στο φλιτζάνι σου τη δική του ιστορία.

Άρωμα λεμονιού, tobacco και καραμέλας, λαμπερή οξύτητα, γεμάτο σώμα, μακρά και πολύπλοκη επίγευση συνδυάζονται σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα για να συνδυάζεις τις στιγμές σου και να τις ομορφαίνεις.

Αυτά δεν είναι άλλωστε και αυτά που ζητάς από έναν καφέ; Άρωμα, γεύση, ποιότητα και αυτό το κάτι που θα τον κάνει να ξεχωρίσει. Γιατί ο καφές είναι πάνω απ’ όλα εμπειρία. Όπως είναι και οι στιγμές.

Και το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται. Stay tuned.