Το μπουγέλο φέρνει γέλιο

Main Image

To Σάββατο πήγαμε στο Waterboom Festival 2018 και περάσαμε καλύτερα και από τα μπουγέλα που ζούσαμε στο σχολείο.

Είχα να παίξω μπουγέλο ακριβώς δέκα χρόνια. Όσα έχουν περάσει από τότε που τελείωσα το σχολείο. Το μπουγέλο είναι συνδεδεμένο στο μυαλό μας με το τέλος των σχολείων. Πράγματι στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς εφοδιαζόμασταν με νερόμπομπες, μπουκαλάκια, ποτήρια, ποτιστήρια και νεροπίστολα και τρέχαμε να ξεφύγουμε από τους καθηγητές που προσπαθούσαν να βάλουν ένα στοπ στον εμφύλιο που λάμβανε χώρα στο προαύλιο.

Από τη Ναστάζια Καπέλλα

ADVERTISING

Αυτή ήταν η τελευταία μου ανάμνηση από το μπουγέλο, έτσι ήμουν πολύ χαρούμενη που θα το ξαναζούσα στο Waterboom Festival 2018, ένα φεστιβάλ αφιερωμένο σε αυτό.

Inline Image

Ήταν λοιπόν Σάββατο 30 Ιουνίου και ώρα 18:00, όταν οπλισμένη με όρεξη -για αρχή- έφτασα έξω από την Τεχνόπολη και συνάντησα τον Γιάννη και το Δημήτρη.

Μπαίνοντας στον χώρο, μας περίμενε ένα νεροπίστολο, μία πλαστική θήκη για το κινητό και μία κορδέλα κόκκινη ή μπλε, για να διαλέξεις το στρατόπεδό σου. Εγώ πήρα την κόκκινη για το Ladylike και ο Δημήτρης και ο Γιάννης πήραν την μπλε για το Oneman.

ADVERTISING

Inline Image

Στον χώρο υπήρχαν σε πολλά σημεία πλαστικές πισίνες για να γεμίζεις το νεροπίστολό σου. Εκεί έπρεπε να είμαι έξτρα προσεκτική, γιατί όποιος γέμιζε το όπλο του ήθελε επί τόπου να κάνει την πρώτη επίθεση. Γύρω από την πισίνα έπεφτε το περισσότερο μπουγέλο.

Οι υποψιασμένοι και έμπειροι μπουγελίστας φορούσαν μόνο το μαγιό τους. Εμείς είχαμε μια καλοκαιρινή ένδυση εκτός από τον συνάδελφο Γιάννη Μπαϊρακτάρη που αποφάσισε να έρθει στο μπουγέλο με μακρύ τζιν παντελόνι. Φυσικά δεν τον λυπηθήκαμε καθόλου. Η ζεστή, καλοκαιρινή μέρα βέβαια σε στέγνωνε γρήγορα και έτσι πάλι γινόσουν στόχος των πολεμόχαρων ενόπλων.

mpougelo

 

Eκτός από το αμιγώς μπουγέλωμα το Waterboom είχε και άλλους λόγους να το ευχαριστηθείς. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρουσίαζαν τα πάνω από 40 live acts της σκηνής του Waterboom, ενώ ο ArVa και ο Πουρνάρας δίναν παλμό στο event.

Inline Image

Inline Image

Ταυτόχρονα το φεστιβάλ σε άφηνε ακόμη λιγότερο να βαρεθείς, αφού εκτός από το μπουγέλωμα και από τους Djs και τα live acts, είχε έξτρα F2G νεροδραστηριότητες για να χαρείς. Baseball που αντί για μπάλα βαράς νερόμπομπα και human table football, το οποίο είναι αυτό που ακούγεται, δηλαδή ποδοσφαιράκι με ανθρώπους.

Inline Image

Ποιο ήταν το συμπέρασμά μου; Δεν θα είσαι ποτέ αρκετά μεγάλος ώστε να μην ευχαριστηθείς ένα καλό μπουγέλο.

Inline Image

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.