LIFE

Βρήκαμε την απάντηση σε ένα “αιώνιο” ερώτημα

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα ή καταστάσεις σε αυτή τη ζωή που μας "γεννούν" διαρκώς απορίες. Απορίες που κάποιες φορές λύνονται ή άλλες που μένουν απορίες για πολύ καιρό, τόσο που τις "βαφτίζουμε" αιώνια ερωτήματα. Αυτά τα "αιώνια ερωτήματα" είναι πολλά. Άλλα πιο σοβαρά και άλλα όχι τόσο, όλα όμως σε κάνουν να αναρωτιέσαι για κάτι, κάτι που θες τόσο να μάθεις, αλλά μπορεί να μην το καταφέρεις ποτέ.

Ξέρεις, για παράδειγμα, πώς λέγεται το διάφανο περιτύλιγμα με τις φούσκες που αγαπάμε να σπάμε; Αλήθεια, δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη που να μην απολαμβάνει τη συγκεκριμένη διαδικασία κι όμως ποτέ κανείς δεν έχει δώσει την απάντηση για την ονομασία αυτού του – ας πούμε – παιχνιδιού. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα ή καταστάσεις που μένουν απορίες για πολύ καιρό, τόσο που τις βαφτίζουμε “αιώνια ερωτήματα”.

Και ερχόμαστε στο “ψητό”. Την Πέμπτη (11/7), η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, μετά από οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ θα μοιράσει 4,8 εκατομμύρια ευρώ σε έναν ή περισσότερους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας. Αυτό σημαίνει ότι το ίδιο βράδυ θα ξέρουμε αν υπάρχει κάποιος (ή κάποιοι) που κέρδισε το τεράστιο ποσό. Αυτό όμως που δεν θα ξέρουμε είναι ποιος είναι αυτός ο κάποιος. Δεν θα μάθουμε ποτέ το όνομά του. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν δημοσιοποιούνται τα ονόματα των μεγάλων τυχερών; Αυτό είναι ένα πολύ απλό παράδειγμα των όσων περιγράψαμε παραπάνω, αφού οι περισσότεροι αγνοούν την απάντηση. Ήρθε η ώρα όμως να την μάθουν με το παρακάτω βίντεο:

Κάθε νικητής του Τζόκερ έχει το δικαίωμα να κρατήσει το όνομά του κρυφό σύμφωνα με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, γι’ αυτό και ο ΟΠΑΠ δεν δημοσιεύει προσωπικά δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή του νικητή. Αν διαβάβάζεις αυτές τις γραμμές και είσαι εσύ ο/η τυχερός/ή που μετά από οκτώ συνεχόμενα τζακποτ θα κερδίσεις 4,8 εκατομμύρια ευρώ, πλέον ξέρεις ότι δεν θα μάθει κανείς το όνομά σου. Εκτός, φυσικά, από αυτούς που θες πράγματι να το μάθουν.

Οι μοναδικές πληροφορίες που δημοσιοποιεί ο ΟΠΑΠ μετά την κλήρωση είναι αυτές που αναρτά στο www.opap.gr και αφορούν στο τυχερό πρακτορείο, το ποσό και τον τρόπο συμμετοχής του δελτίου.

Αν, λοιπόν, κερδίσεις απόψε το βράδυ το Τζόκερ, μην αγχωθείς για τη δημοσιοποίηση του ονόματός σου. Το μόνο σου μέλημα θα πρέπει από εδώ και στο εξής να είναι τι θα κάνεις μετα λεφτά. Τελεία και παύλα.