Βρήκαμε την απάντηση σε ένα "αιώνιο" ερώτημα

Main Image

Μια απορία χρόνων λύθηκε μέσα σε 35 δευτερόλεπτα.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα ή καταστάσεις σε αυτή τη ζωή που μας "γεννούν" διαρκώς απορίες. Απορίες που κάποιες φορές λύνονται ή άλλες που μένουν απορίες για πολύ καιρό, τόσο που τις "βαφτίζουμε" αιώνια ερωτήματα. Αυτά τα "αιώνια ερωτήματα" είναι πολλά. Άλλα πιο σοβαρά και άλλα όχι τόσο, όλα όμως σε κάνουν να αναρωτιέσαι για κάτι, κάτι που θες τόσο να μάθεις, αλλά μπορεί να μην το καταφέρεις ποτέ.

ADVERTISING

Ξέρεις, για παράδειγμα, πώς λέγεται το διάφανο περιτύλιγμα με τις φούσκες που αγαπάμε να σπάμε; Αλήθεια, δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη που να μην απολαμβάνει τη συγκεκριμένη διαδικασία κι όμως ποτέ κανείς δεν έχει δώσει την απάντηση για την ονομασία αυτού του - ας πούμε - παιχνιδιού. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα ή καταστάσεις που μένουν απορίες για πολύ καιρό, τόσο που τις βαφτίζουμε "αιώνια ερωτήματα".

Και ερχόμαστε στο "ψητό". Την Πέμπτη (11/7), η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, μετά από οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ θα μοιράσει 4,8 εκατομμύρια ευρώ σε έναν ή περισσότερους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας. Αυτό σημαίνει ότι το ίδιο βράδυ θα ξέρουμε αν υπάρχει κάποιος (ή κάποιοι) που κέρδισε το τεράστιο ποσό. Αυτό όμως που δεν θα ξέρουμε είναι ποιος είναι αυτός ο κάποιος. Δεν θα μάθουμε ποτέ το όνομά του. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν δημοσιοποιούνται τα ονόματα των μεγάλων τυχερών; Αυτό είναι ένα πολύ απλό παράδειγμα των όσων περιγράψαμε παραπάνω, αφού οι περισσότεροι αγνοούν την απάντηση. Ήρθε η ώρα όμως να την μάθουν με το παρακάτω βίντεο:

Τζόκερ

ADVERTISING

Κάθε νικητής του Τζόκερ έχει το δικαίωμα να κρατήσει το όνομά του κρυφό σύμφωνα με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, γι' αυτό και ο ΟΠΑΠ δεν δημοσιεύει προσωπικά δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή του νικητή. Αν διαβάβάζεις αυτές τις γραμμές και είσαι εσύ ο/η τυχερός/ή που μετά από οκτώ συνεχόμενα τζακποτ θα κερδίσεις 4,8 εκατομμύρια ευρώ, πλέον ξέρεις ότι δεν θα μάθει κανείς το όνομά σου. Εκτός, φυσικά, από αυτούς που θες πράγματι να το μάθουν.

Οι μοναδικές πληροφορίες που δημοσιοποιεί ο ΟΠΑΠ μετά την κλήρωση είναι αυτές που αναρτά στο www.opap.gr και αφορούν στο τυχερό πρακτορείο, το ποσό και τον τρόπο συμμετοχής του δελτίου.

Αν, λοιπόν, κερδίσεις απόψε το βράδυ το Τζόκερ, μην αγχωθείς για τη δημοσιοποίηση του ονόματός σου. Το μόνο σου μέλημα θα πρέπει από εδώ και στο εξής να είναι τι θα κάνεις μετα λεφτά. Τελεία και παύλα.

ADVERTISING

ΟΙ ΤΖΙΝ ΦΟΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΖΙΝ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Το denim είναι τάση και οι τζιν φούστες ο καλύτερος τρόπος για να υιοθετήσεις το trend.

H EMILY BLUNT ΜΕ ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ NEON ΠΕΔΙΛΑ, ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ STYLE ICONS

H Emily Blunt μας κάνει να βλέπουμε ροζ συννεφάκια με την εκπληκτική ροζ εμφάνισή της.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ JACKIE KENNEDY ONASSIS ΓΙΑ 65 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ

Αν ήθελες να κάνεις μία επένδυση, το πωλητήριο στο εξοχικό της Jackie είναι αυτό που έψαχνες.

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ

Τα πιο νόστιμα φρούτα του καλοκαιριού. Χαλάλι τα κουκούτσια.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2019 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.