Οι άντρες με αυτό το χαρακτηριστικό είναι λιγότερο πιθανό να σε απατήσουν

Main Image

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναζητάς στο σύντροφό σου.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες και, πιθανώς, στάνταρ ανασφάλειες που νιώθεις από τη στιγμή που περνάς το ρομαντικό στάδιο του «Δεν ξέρω αν είμαστε μαζί» (και πόδι που σέρνεται αμήχανα στο πάτωμα) και η σχέση αποκτά μια κανονική και γλυκιά καθημερινότητα.

Φυσικά μιλάμε για να την ανησυχία του αν ο σύντροφός σου σού είναι πιστός.

ADVERTISING

Τι είναι λοιπόν αυτό το χαρακτηριστικό που θα κάνει έναν άντρα όχι να μην κοιτάξει (αυτό είναι αναπόφευκτο, τόσο για εσένα, όσο και για εκείνον), αλλά να μην μπει στη διαδικασία να πάρει το κινητό κάποιας άλλης γυναίκας και να το χρησιμοποιήσει ή, ακόμα χειρότερα, να κάνει κάτι επί τόπου μαζί της;

Και αναρωτιόμαστε γατί να φας burger έξω ενώ στο σπίτι σε περιμένει το καλύτερο φιλέτο; Και απαντάμε: Γιατί όλοι ξέρουμε ότι μερικές φορές το βαριέσαι το ποιοτικό και το θέλεις το βρώμικό σου.

Αν δε θέλεις κάποιον που να σκέφτεται έτσι όμως, αλλά κάποιον που να μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη (και μάλιστα τυφλή), θα σου συνιστούσαμε να έχεις δίπλα σου κάποιον που βασικό του χαρακτηριστικό είναι η ευφυΐα.

Inline Image

ADVERTISING

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Φινλανδία. Οι ερευνητές από το Hanken School of Economics εξέτασαν τα στρατιωτικά μητρώα σχεδόν 200.000 αντρών από τη Φινλανδία και διαπίστωσαν ότι υπήρχε συσχέτιση μεταξύ νοημοσύνης και οικογενειακής κατάστασης. Βλέπεις, αυτά τα αρχεία περιείχαν στοιχεία από τεστ νοημοσύνης στα οποία είχαν υποβληθεί όταν κατετάγησαν στο στρατό.

Τσεκάροντας την οικογενειακή τους κατάσταση μετά από πέντε χρόνια, η έρευνα έδειξε ότι ανάμεσα στους άντρες κάτω των 45, όσο πιο υψηλός ήταν ο δείκτης ευφυΐας τους, τόσο πιο πιθανό ήταν να παντρευτούν και να παραμείνουν εντός γάμου κοινωνία.

i

via GIPHY

 

Γιατί όμως; Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι η ευφυΐα και ο,τι αυτή συνεπάγεται (θεωρητικά πάντα την δυνατότητα για μια καλύτερη ζωή με πιο υψηλό και σταθερό εισόδημα) κάνει τους άντρες πιο ελκυστικούς, αυξάνοντας και τις πιθανότητες να παντρευτούν. Επιπλέον, όπως υποστηρίζει και η Susan Krauss Whitbourne του Psychology Today, με έναν ευφυή άντρα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις, να σε καταλάβει και να σε κατανοήσει. True.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Οι δείκτες προσωπικής ευτυχίας του καθενός μας, σύμφωνα με το άστρο του.

Η ΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ

Ο τρόπος που κοιμάσαι μπορεί να σε κάνει να πονέσεις.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΤΣΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Δες πώς θα πετύχεις το τέλειο beach bun.

ΤΑ 3 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μια μικρή βοήθεια για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, πριν φτάσετε μέχρι εκεί.

ΤΑ 6 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Ποιότητες προσωπικότητας ενός αρσενικού μπερμπάντη.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.