ΖΕΥΓΑΡΙΑ

4 τρόποι για να ανανεώσετε τη σχέση σας

Και μέσο στο κεφάλι σου ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μία ακαπέλα ερμηνεία σου αφιερώνει ''Ένα κενό, ένα κενό που μεγαλώνει, μπροστά σε σένα και τους άλλους, τους βλέπω όλους αντιπάλους.'' Στο γραφείο σε πετυχαίνω αλλά το σουξέ του '99 (τα 'πότε πέρασαν τα χρόνια' άφησέ τα, έχουμε να ασχοληθούμε τη σχέση σου) ηχεί στα αυτιά σου κι ας είσαι στο γραφείο. Κάτι σε απασχολεί τις τελευταίες μέρες και νιώθεις πως η σχέση σας έχει πατήσει pause. Δεν πάτε για διάλυση αλλά έχετε κάπως βαλτώσει. Να λείπουν τα άγχη. Υπάρχουν τρόποι να ανανεώσετε το in a relationship αρκεί να το προσπαθήσετε από κοινού.

Το κινητό στο αθόρυβο

Φτάνει βρε πουλάκι μου με το κινητό. Δε φτάνουν οι 8+ ώρες που δουλεύεις μπροστά από μία οθόνη; Όταν βρίσκεστε μαζί στο σπίτι δεν είναι ανάγκη να ανανεώσεις 24 φορές το timeline για να δεις αν η Kim Kardashian ανέβασε φωτογραφία. Άφησέ το στο αθόρυβο και ζήτα από το αμόρε σου να κάνει το ίδιο.

Μιλήστε

Επικοινωνία. Μιλήστε χωρίς να ντρέπεστε. Τα προβλήματα δε λύνονται με τρίψιμο λυχναριού και κερί στην Παναγία τη Χοζοβιώτισσα. Ό,τι νιώθεις πες το, ακόμα κι αν αυτό δυσαρεστήσει. Κι αφού μιλήσεις, μάθε να ακούς και να κατανοείς.

Ραντεβού, όπως παλιά

Θυμηθείτε τι σας έκανε να ερωτευτείτε και τι κάνατε εκείνες τις πρώτες φορές που κλείνατε ραντεβού. Κανονίστε μία ημέρα της εβδομάδας να πηγαίνετε για φαγητό, ποτό, σινεμά, θέατρο. Η ρουτίνα της καθημερινότητας θα είναι πάντα εκεί, τα μικρά χαρούμενα διαλείμματα θα σας κάνουν να βρείτε τη χαμένη σπίθα.

Το πολύ μαζί βλάπτει

Και όλη την ώρα κολλημένοι δεν ωφελεί. Αγαπιέστε αλλά χρειάζεται κι ο καθένας τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Το «έσονται οι δύο εις σάρκα μία» θα σας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο χωρισμό.

 

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;