Πόσο σεξ θέλει πραγματικά μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη;

Main Image

Τελικά, κάνουμε όσο σεξ έχουμε ανάγκη;

Δεν σου έχω πολύ καλά νέα. Μπορεί να ταυτιστείς, που το απεύχομαι, αλλά το ποσοστό για το οποίο θα διαβάσεις παρακάτω είναι αρκετά μεγάλο. Οι γυναίκες δεν κάνουμε όσο σεξ θέλουμε. Αχ.

Μια ομάδα Αμερικανών επιστημόνων συγκέντρωσε δείγμα 2.383 ατόμων με κοινό τους χαρακτηριστικό τη μακροχρόνια σχέση. Από τη μελέτη των απαντήσεων που έδωσαν το 60% των γυναικών θέλει ακόμα περισσότερο σεξ. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους άντρες είναι 40%. Άρα παραπάνω από την πλειοψηφία των γυναικών δεν το φχαριστιέται με την ποσότητα. Τι άλλο ρώτησε η έρευνα; αν το κάθε ζευγάρι είναι εξίσου καλά όπως παλιά. Το 33% παραδέχτηκε πως οι τσακωμοί είναι περισσότεροι πλέον και το 36% έχει χάσει τον αυθορμητισμό του μέσα στη σχέση. Και κάπου εδώ μαντεύει κανείς πως για αρκετούς από ένα χρονικό σημείο κι έπειτα το σεξ δεν γίνεται ούτε οπουδήποτε, ούτε οπωσδήποτε. Το 21% αναστέναξε βαθιά επειδή, όπως εξομολογήθηκε του λείπει το καλό σεξ και το 25% θα ήθελε να μην τσακώνεται τόσο πολύ με το ταίρι του. Ένα 20% θα ΄θελε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό του.

ADVERTISING

Και ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα σύμφωνα με τους 2.383; η έλλειψη σεξ (37%), η έλλειψη φαντασίας και άρα η μονοτονία στο σεξ (34%), το ότι ο λεγάμενος βαριέται να κάνει σεξ (32%).

Τι κάνουν τα κορίτσια της έρευνας όταν θέλουν μόνο εκείνες; το 40% βλέπει πορνό, το 28% πατάει το "on" στο δονητή και το 7% πάει σε άλλη πορτοκαλιά για να φάει το πορτοκάλι της.

ADVERTISING

Θέλει δουλίτσα η σχέση κορίτσια. Ου γαρ έρχεται μόνο του. Κυρίως φεύγει (μόνο του).

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Οι δείκτες προσωπικής ευτυχίας του καθενός μας, σύμφωνα με το άστρο του.

Η ΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ

Ο τρόπος που κοιμάσαι μπορεί να σε κάνει να πονέσεις.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΤΣΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Δες πώς θα πετύχεις το τέλειο beach bun.

ΤΑ 3 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μια μικρή βοήθεια για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, πριν φτάσετε μέχρι εκεί.

ΤΑ 6 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Ποιότητες προσωπικότητας ενός αρσενικού μπερμπάντη.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.