Τα 3 πράγματα που κάνουν μία σχέση να κρατήσει

Main Image

Υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις αλλά αν δεν κάνεις και δουλίτσα η σχέση σας δε θα φτουρήσει.

Τον θέλεις και σε θέλει αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να σας κρατήσει μαζί τα επόμενα (πολλά) χρόνια. Αν θέλεις η σχέση σας να μην έχει ορίζοντα 3μήνου θα χρειαστεί να κοπιάσετε από κοινού. Θέλει θυσίες και συνεχή δουλειά. Μαγικά κόλπα δεν υπάρχουν, ούτε δοκιμασμένες συνταγές.

Τα ζευγάρια που είναι μαζί πολλά χρόνια κάνουν υποχωρήσεις και κινούνται προς μία κατεύθυνση. Νεύρα και τσακωμοί θα υπάρξουν αλλά το ζητούμενο είναι να τους ξεπερνάτε συναισθηματικά αναίμακτα. Υπάρχουν τρία βασικά πράγματα που θα σας κρατήσουν και θα βελτιώσουν κατά πολύ την κοινή σας ζωή.

ADVERTISING

Η καλή επικοινωνία

c1

 

Να μιλάς. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να μαντεύει τις επιθυμίες και τα προβλήματά σου. Το να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφό σου θα σε γλιτώσει από κόπο, χρόνο και παρεξηγήσεις. Τα θετικά αλλά και τα αρνητικά πρέπει να λέγονται. Η συζήτηση χτίζει δεσμούς.

Το μεταξύ σας φλερτ

ADVERTISING

c2

 

Να θυμάσαι πάντα την αρχή της σχέσης σας. Τότε που φλερτάρατε, δίνατε ραντεβού και ανταλλάζατε μηνύματα με αγάπες και λουλούδια. Η καθημερινότητα σκοτώνει τον έρωτα για αυτό και το να τον διατηρήσεις είναι μάχη διαρκείας. Μην ξεχνάτε να λέτε σ' αγαπώ.

Η συγγνώμη

c3

 

Και φτάνουμε στο πιο κρίσιμο. Δε θεωρείται τίποτα δεδομένο ακόμα και ανάμεσα σε ζευγάρια που αγαπιούνται πολύ και έχουν βρει τους κώδικες επικοινωνίας τους. Μη θεωρείς πως βρίσκεσαι από κάτω αν ζητήσεις συγγνώμη. Αν θεωρείς πως έχεις κάνει λάθος, να το παραδεχτείς. Να την λες και να τη δέχεσαι κι όλα θα γίνουν αμέσως καλύτερα.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Οι δείκτες προσωπικής ευτυχίας του καθενός μας, σύμφωνα με το άστρο του.

Η ΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ

Ο τρόπος που κοιμάσαι μπορεί να σε κάνει να πονέσεις.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΤΣΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Δες πώς θα πετύχεις το τέλειο beach bun.

ΤΑ 3 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μια μικρή βοήθεια για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, πριν φτάσετε μέχρι εκεί.

ΤΑ 6 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Ποιότητες προσωπικότητας ενός αρσενικού μπερμπάντη.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.