Το επόμενο πρωί μετά το one night stand. Τα 2 tips που χρειάζεσαι

Main Image

Βγήκατε, τα βρήκατε και μετά τι; Ο dating coach Matthew Hussey θα σου δώσει τη λύση.

Ο έρωτας, τα συναισθήματα, το σεξ δεν είναι πράγματα που γίνονται με πρόγραμμα, εντάξει, το σεξ καμιά φορά, μπορεί. Βγήκες, λοιπόν, με το καινούργιο σου φλερτ, ταιριάξατε και τα πράγματα κύλησαν λίγο πιο γρήγορα. Με καταλαβαίνεις. Και το βράδυ έμεινες σπίτι του.

Μια χαρά μέχρι εδώ. Ζούμε, άλλωστε, σε μια εποχή όπου το να κάνεις one night stand με κάποιον -τυχαία- είτε να το κάνεις άμεσα με το επίδοξο ταίρι σου δεν είναι ταμπού (ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω). Οπότε μη φρικάρεις και μη σε πιάνει τρέλα, άσε τα εκατομμύρια σενάρια στην άκρη και άκου τί έχει να σου πει ο διάσημος dating coach, Matthew Hussey.

ADVERTISING

Μη σε πιάσει υστερία το επόμενο πρωί

Ξυπνάς σε ένα ξένο σπίτι, δίπλα σε έναν «άγνωστο» άνθρωπο, μη σε πιάσει υστερία. Δεν χρειάζεται, σύμφωνα με τον Matthew, ούτε να τρέξεις να ντυθείς και να εξαφανιστείς, ούτε να κάτσεις στο κρεβάτι και να σκέφτεσαι το χειρότερο πιθανό σενάριο μέχρι να ξυπνήσει. Επίσης, για να αποφύγεις την αμηχανία του πότε πρέπει να φύγεις από εκεί και τις σκέψεις σου «μήπως φανεί ότι βιάζομαι να φύγω;», «μήπως έχω κατσικωθεί;» αλλά και να βγάλεις τον άνθρωπο από τη δύσκολη θέση του να σε διώξει έμμεσα, πέτα μέσα στην κουβέντα σας πως πρέπει να φύγεις όπου να 'ναι γιατί έχεις κάτι να κάνεις. Φρόντισε αυτό το 'όπου' να 'ναι να είναι σύντομο.

normal

via GIPHY

Στείλε ένα μικρό μήνυμα

Αργότερα μέσα στη μέρα, θα ήταν αρκετά θετικό να του στείλεις ένα μικρό μήνυμα -και τονίζω το μικρό- ή όπως αρέσει στον Matthew να το αποκαλεί ένα killer text. Στέλνεις ένα μήνυμα δύο σε ένα. Δηλαδή; Μέσα σε δύο προτασούλες έχεις συμπεριλάβει ό,τι χρειάζεται να του πεις. «Πέρασα πολύ όμορφα εχθές. Καλή επιτυχία με το meeting σήμερα». Έτσι και του δείχνεις την πιο συναισθηματική πλευρά σου από τη μία και την πιο formal από την άλλη.

ADVERTISING

mes

via GIPHY

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Οι δείκτες προσωπικής ευτυχίας του καθενός μας, σύμφωνα με το άστρο του.

Η ΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ

Ο τρόπος που κοιμάσαι μπορεί να σε κάνει να πονέσεις.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΤΣΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Δες πώς θα πετύχεις το τέλειο beach bun.

ΤΑ 3 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μια μικρή βοήθεια για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, πριν φτάσετε μέχρι εκεί.

ΤΑ 6 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Ποιότητες προσωπικότητας ενός αρσενικού μπερμπάντη.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.