VIRAL

Αυτό το ζευγάρι συναντιέται ανά κάποιους μήνες για να βγάλει την ίδια φωτογραφία

Οι σχέσεις εξ' αποστάσεως είναι πολύ ρομαντικές και ταυτόχρονα φοβερά δύσκολο να συντηρηθούν σε βάθος χρόνου. Συνεπώς, είναι απόλυτα λογικό να θαυμάζουμε τους ανθρώπους που καταφέρνουν να μείνουν μαζί, παρά τη χιλιομετρική απόσταση.

Ο Rob είναι από τις ΗΠΑ και η Joli από τις Φιλιππίνες. Γνωρίστηκαν το 2010, στο Cebu, στις Φιλιππίνες, και έκτοτε κράτησαν μια επαφή η οποία εξελίχθηκε σε έρωτα και σχέση εξ’ αποστάσεως.

Εφόσον μένουν τόσο μακριά, έπρεπε να βρίσκουν διάφορα σημεία στον κόσμο, ώστε να συναντιούνται ανά “τακτά” χρονικά διαστήματα. Έχουν γυρίσει μαζί όλο τον κόσμο και φροντίζουν κάθε φορά να φωτογραφίζονται σε πόζα “Hollywood Kiss” (όπως έλεγε και η Carrie με τον Burger), και να αναδημιουργούν την ίδια εικόνα για να έχουν να θυμούνται τη στιγμή, αλλά και να γίνουν δημοφιλείς στο instagram.

 

 

 

 

 

Το κάνουν εδώ και δύο χρόνια κι έτσι έχουν βρεθεί στο Ντουμπάι, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ρωσσία και φυσικά την Αμερική και τις Φιλιππίνες. Οι δυο τους έχουν πλέον παντρευτεί και είναι η πιο τρανή απόδειξη πως όταν υπάρχει αγάπη, μπορεί να νικήσει τα πάντα.