VIRAL

Ένα ζευγάρι 90 χρονών επισκέπτεται με εικονική πραγματικότητα όλο τον κόσμο

Σήμερα το να μείνεις με έναν άνθρωπο εξήντα χρόνια ακούγεται σαν άθλος. Οι σχέσεις δεν είναι πια τόσο ανθεκτικές στο χρόνο και τα συναισθήματα ξεφτίζουν γρηγορότερα απ' όσο φαντάζονται οι εναπομείναντες ρομαντικοί.

Ένα ζευγάρι ηλικίας ενενήντα χρονών, είναι ακόμα μαζί και θυμάται τα ταξίδια μιας ολόκληρης ζωής: “Ήμασταν πολύ τυχεροί. Ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο. Λονδίνο, Παρίσι, Κούβα, Γκουάμ, Ιαπωνία, Κίνα, Εκουαδόρ, Βόρεια Αμερική”, θυμούνται και αναπολούν τις αναμνήσεις από τις ταξιδιωτικές τους περιπέτειες. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι 69 χρόνια και είναι ακόμα μαζί. Δυστυχώς όμως δεν μπορούν πια να ταξιδέψουν και αυτό είναι κάτι που τους στεναχωρεί.

Ο Nathan φέρνει στο σπίτι τους την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας, με μοναδικό του στόχο να του κάνει να θυμηθούν πώς ήταν τα μέρη στα οποία έχουν ταξιδέψει. Δες την υπέροχη εμπειρία τους σε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο, και μετά κλείσε το εισιτήριο για τον επόμενο προορισμό σου. Γιατί αν δε ζήσουμε εμπειρίες, τι θα έχουμε να θυμόμαστε μεγαλώνοντας;