ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Σταμάτα να τον λες “μωρό μου” και βάλε το ζωικό βασίλειο στη σχέση σας

Θέλεις ο δεσμός σας να γίνει πιο ισχυρός; Θέλεις η σχέση σας να σας προσφέρει ευτυχία; Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πάψεις να τον αποκαλείς «μωρό μου» και να βρεις μία προσφώνηση πολύ συγκεκριμένη. Στο ζωικό βασίλειο θα κάνεις την αναζήτησή σου. Οι έρευνες έγιναν και το συμπέρασμα είναι ένα: αν χρησιμοποιείς προσφώνηση εμπνευσμένη από το ζωικό βασίλειο, η σχέση σας θα περάσει σε άλλο επίπεδο.

Πουλάκι μου, μαϊμού μου, γαριδούλα μου και συνέχισε εσύ ανάλογα με τα γούστα σου. Και κάπως έτσι η σχέση σας δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Αν το καλοσκεφτείς υπάρχει μία λογική εξήγηση σε όλο αυτό. Αν το φωνάζεις με το μικρό του όνομα θα παραπέμπει σε φάση τσακωμού. Πάμε μία πρόβα: «Άκου να σου πω Γιώργο». Τουλάχιστον στα μαχαίρια. Ενώ, αν βάλεις στο παιχνίδι μία γατούλα; «Άκου να σου πω γατούλή μου». Το θεωρείς γλυκανάλατο; Οι έρευνες μίλησαν, αν θέλεις μπορείς να τις παρακάμψεις.

Τα συγκεκριμένα υποκοριστικά προάγουν την οικειότητα ανάμεσά σας. Οικειότητα είναι η απόκτηση της εμπιστοσύνης, χωρίς διάθεση για παιχνίδια ψυχολογίας και φυσικά χωρίς κρυμμένα συναισθήματα. Έρχεστε ακόμα πιο κοντά και λύνεται με μεγαλύτερη ευκολία τυχόν διαφωνίες και παρεξηγήσεις.

Η οικειότητα φέρνει επικοινωνία, η επικοινωνία φέρνει κατανόηση και η κατανόηση φέρνει μία ευτυχισμένη σχέση που βασίζεται στον σεβασμό και την αγάπη.

Τα υποκοριστικά σας δένουν ακόμα περισσότερο γιατί είναι κάτι που προκύπτει από εσάς για εσάς και μόνο για εσάς. Είναι στην ουσία ένας πολύ προσωπικός κώδικας επικοινωνίας που σας κάνει να νιώθετε μοναδικοί εντός της σχέσης.