SEX

3 πράγματα που κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια πριν το σεξ

Είναι συνήθειες που προετοιμάζουν το κλίμα ερωτικά, σας φέρνουν πιο κοντά, δίνουν αβάντα στην καλή οικειότητα και την επικοινωνία ανάμεσά σας και ολίγοις σας κάνουν bonding. Ωραίες τακτικές που ειδικά για τις πιο ρομαντικές ψυχές λειτουργούν διεγερτικά. Κλισέ ξε-κλισέ, αυτά χρειάζεται η σχέση σας ώστε η σπίθα να γίνει πυρκαγιά και να μην αισθάνεστε ένα κενό που μεγαλώνει ανάμεσά σας. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια είναι εκείνα που μεταξύ άλλων χαίρονται το σεξ αφού:

Μαγειρεύουν και τρώνε μαζί

Το πιο απλό πράγμα του κόσμου παίρνει διάσταση ερωτικού τελετουργικού, αρκεί να το δείτε ως τέτοιο. Τις περισσότερες μέρες λογικά τρώτε στο πόδι, στο γραφείο, ο καθένας μόνος του, γενικά κάπως άτσαλα και αδιάφορα. Όταν το πράγμα οργανώνεται σαν ραντεβού μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, έχει άλλη χάρη. Δεν χρειάζεται να κάνετε τους σεφ κι οι δύο, ο ένας ας ανακατεύει την κατσαρόλα κι ας ρίχνει κρασί στα ποτήρια. Αρκεί να είστε μαζί.

Τα λένε στο κρεβάτι

Ξαπλωτοί βασικά. Το θέλετε να συμβεί στον καναπέ; Κανένα πρόβλημα. Το ζήτημα είναι να δείτε το όποιο έπιπλο επιλέγετε να σας πάρει ο ύπνος ως κάτι παραπάνω από αυτό που είναι. Τι εννοώ: Δεν είναι μόνο για να κοιμάστε, αλλά ούτε και για να κάνετε σεξ. Ξαπλώστε αναπαυτικά και πιάστε κουβεντούλα. Ευχάριστα θεματάκια, ανάλαφρα, όχι κρεβατομουρμούρες (ΚΑΚΟ ΤΑΪΜΙΝΓΚ). Σε πάω στοίχημα πως πριν το καταλάβεις θα ‘χετε γίνει ένα κουβάρι- με την καλή έννοια. Το chit chat χαλαρώνει. Σας αφήνω να τα πείτε.

Στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλον

Περιττό να επισημάνω ότι δεν εννοώ κάτι σαν «Κώστα μάζεψε τα ρούχα θα βρέξει», αλλά κάτι πιο γλυκό ή πιο πρόστυχο από τούτο ‘δω. Δεν χρειάζεται να βγάλετε τις ψυχές σας φόρα παρτίδα, ένα σεξ θέλετε να κάνετε. Πέτα μια φωτογραφία, στο inbox, ζήτα του να σου στείλει μία δική σου, μεγάλα παιδιά είστε, τους βασικούς κανόνες του sexting τους γνωρίζετε. Με άλλα λόγια, επικοινωνήστε, μιλήστε, μην αφήνετε τις μέρες και τις ώρες να περνάνε στη μούγκα. Δείξτε ο ένας στον άλλο ότι τον σκέφτεστε κι ας έχει πέσει δουλειά. Και θα ανταμειφθείτε (wink wink).

Επ πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;