5 πράγματα που θέλουμε να πούμε στους άντρες για το στοματικό σεξ

Main Image

Είτε το κάνουμε εμείς σε αυτούς, είτε το αντίστροφο, υπάρχουν κάποιες γκρίζες ζώνες που πρέπει να διαλευκανθούν.

Το στοματικό σεξ μπορεί θεωρητικά να ανήκει στα προκαταρκτικά, αλλά δεν είναι καθόλου ήσσονος σημασίας σε σχέση με την διείσδυση, αφού προετοιμάζει το έδαφος για ό,τι θα ακολουθήσει, αλλά και βοηθά να φτάσετε αμφότεροι στον οργασμό.

Πρέπει, λοιπόν, να φροντίσουμε να δώσουμε κάποιες διευκρινιστικές οδηγίες, τις οποίες πιστεύω πως έχει δώσει κι εσύ στο παρελθόν, αλλά μαθαίνω μετά λύπης μου πως δεν έχουν περάσει από το ασυνείδητο στο συνειδητό τους. Πάμε, λοιπόν, να τα ξαναδούμε.

ADVERTISING

1. Δεν είναι προαιρετικό το να το κάνουν

Το να προσφερθούν να σου κάνουν στοματικό σεξ δεν είναι κάτι προαιρετικό, όπως ας πούμε το «γιατί δε χρησιμοποιούμε σαντιγί σήμερα;» Όπως ακριβώς θεωρείται «υποχρεωτικό» (εντάξει μας αρέσει κιόλας), να το κάνουμε εμείς σ' εκείνους, έτσι ακριβώς πρέπει να προσφέρονται και να θέλουν να το κάνουν κι εκείνοι σ' εμάς. Απλό και ισότιμο; Ναι.

2. Πρέπει να προειδοποιούν όταν τελειώνουν

Δε γίνεται απλά να εκτοξεύουν προϊόντα εκσπερμάτωσης όπου και όποτε τους έρθει. Πρέπει να βρουν έναν τρόπο να μας προειδοποιούν ώστε να προετοιμαστούμε ψυχολογικά, αν δε θέλουν να μας δουν να αηδιάζουμε με οποιονδήποτε τρόπο.

3. Δεν έχει νόημα αν απλά στέκεται εκεί με έξω τη γλώσσα

Πρέπει να έχουν στόχο και να προσπαθούν να τον πετύχουν, αλλιώς δεν έχει νόημα για κανέναν μας και τι πιο σέξι από έναν άντρα που θέλει να πετύχει; Αν βλέπεις ότι δεν ξέρει τι του γίνεται, νιώσε άνετα και δωσ' του οδηγίες γι' αυτό ακριβώς που θες να κάνει ή πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα χέρια του, ας πούμε.

4. Αυτό το πράγμα με το κεφάλι πρέπει να σταματήσει

Εξήγησέ του ή δειξ' του με τον τρόπο σου ότι δε χρειάζεται να σου δίνει ρυθμό ή να πειράζει τα μαλλιά σου την ώρα που ασχολείσαι ενδελεχώς με τα γεννητικά του όργανα. Είναι το ίδιο εκνευριστικό με το να σου λέει ασυναρτησίες που νομίζει πως είναι σέξι, την ώρα του σεξ.

ADVERTISING

5. Το να σε κοιτάζει μπορεί να γίνει και υπερβολικό κάποια στιγμή

Υπάρχουν άλλα πράγματα μπροστά του την ώρα που σου κάνει στοματικό σεξ στα οποία πρέπει να συγκεντρωθεί. Δε λέω, είναι σέξι, να ρίχνει καμια ματιά σε 'σένα για να δει αν σου αρέσουν όσα κάνει, αλλά με το να καρφώνεται στα μάτια σου καθ' όλη τη διάρκεια χάνει τη συγκέντρωσή του από εκεί που θα έπρεπε να είναι.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Οι δείκτες προσωπικής ευτυχίας του καθενός μας, σύμφωνα με το άστρο του.

Η ΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ

Ο τρόπος που κοιμάσαι μπορεί να σε κάνει να πονέσεις.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΤΣΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Δες πώς θα πετύχεις το τέλειο beach bun.

ΤΑ 3 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μια μικρή βοήθεια για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, πριν φτάσετε μέχρι εκεί.

ΤΑ 6 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Ποιότητες προσωπικότητας ενός αρσενικού μπερμπάντη.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.