SEX

6 σημάδια στο σεξ που δείχνουν ότι θα χωρίσετε

Το σεξ είναι ομολογουμένως πολύ σημαντικό. Πέρα από την ορμονική ανάγκη που σου δημιουργείται και θες να έρθεις σε σεξουαλική επαφή, το σεξ σε μια σχέση δείχνει αγάπη, αφοσίωση, πάθος, πόθο, είναι όπως και να το κάνουμε η μεγαλύτερη απόδειξη οικειότητας και συναισθημάτων ανάμεσα σε δυο ανθρώπους.

Αυτά έβαλαν κάτω και στην Αυστραλία, και ένα brand κοσμημάτων, το Forktip, αποφάσισε να ρωτήσει 5000 ανθρώπους για εκείνα τα σημάδια που σχετίζονται με το σεξ και μπορούν να προβλέψουν ότι η σπίθα μεταξύ σας έχει σβήσει και ανακατεύετε τα κάρβουνα, μέχρι τελικά να χωρίσετε

Στη λίστα με τις ενδείξεις που πρέπει να σε κάνουν να σκέφτεσαι τον χωρισμό, υψηλότερα βρέθηκε η μειωμένη συχνότητα σεξ, που αν δίναμε πανελλήνιες, θα ήταν θέμα “καραSOS”.

1. Μειωμένο σεξ

2. Προβλήματα στην απόδοση

3. Δεν κάνετε στοματικό σεξ

4. Δεν κάνετε σεξ το πρωί

5. Προτιμά τον αυνανισμό ή να δει πορνό

6. Δεν τρώτε μαζί πρωινό

Αν σε βλέπει και δεν μπορεί να λειτουργήσει, ή σε αγγίζει και σκέφτεσαι τι καλά που θα ήταν να σε έξυνε λίγο εκεί στην πλάτη, τότε μάλλον δεν υπάρχει πια αυτό το κάτι μεταξύ σας. Αρκετά ψηλά σκόραρε επίσης και το πρωινό σεξ, το οποίο ιδανικά ακολουθείται από πρωινό που παίρνετε μαζί στο κρεβάτι (εντάξει ή και στην κουζίνα). Αν, βέβαια, αντί για το πραγματικό σεξ μαζί σου, προτιμά να αυτοϊκανοποιηθεί ή να δει πορνό στο διαδίκτυο, αναρωτιέμαι τι κάνεις ακόμα μαζί του.