Αν αναρωτιέσαι πού είναι η πιο ευαίσθητη ερωτογενής σου ζώνη, αυτή η έρευνα σε αφορά

Main Image

Το γυναικείο σημείο G τίθεται σε βαθιά αμφισβήτηση. Μη μας σκάτε τώρα.

Εδώ σημείο G, εκεί σημείο G, πού είναι το σημείο G. Μην είναι στην κλειτορίδα; μην είναι στον πρωκτό; μην είναι πουθένα; Σύμφωνα με μία νέα αυστραλιανή έρευνα, ισχύει η τρίτη απάντηση. Τόσα χρόνια, μια πλάνη.

Το τι μελάνι και χτύπημα στα πλήκτρα του υπολογιστή έχει δαπανηθεί για το ψάξιμο του σημείου που σε ακουμπάει ο άλλος και παθαίνεις αυτόματη ανάφλεξη, δεν λέγεται. Κι έρχεται τώρα αυτή η ομάδα επιστημόνων από την Αυστραλία να μας πει πως τσάμπα ψαχνόμαστε. Δεν υπάρχει.

ADVERTISING

Οι ερευνητές του νοσοκομείου Austin της Μελβούρνης μελέτησαν τα σώματα 13 γυναικών ηλικίας από 32 έως 97 ετών και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως G Spot, δεν υφίσταται. Ο επικεφαλής της έρευνας εξήγησε πως αυτό το όμορφο συναίσθημα που νιώθουμε εμείς οι γυναίκες όταν κάποιος χαϊδεύει το φερόμενο ως σημείο G κοντά στην κλειτορίδα είναι απλά κοντά σ' αυτήν μέρος του όλου συστήματός της το οποίο εκτείνεται σε περίπου 7,5 εκατοστά, από κάτω περνάνε νεύρα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνουμε αληθινές διαστάσεις σε κάτι ανύπαρκτο.

Μύθος όλα. Απάτη.

ADVERTISING

Έτσι για την ιστορία, όχι ότι έχει κάποια τεράστια σημασία πλέον, το σημείο G πήρε το όνομά του από τον Γερμανό γυναικολόγο Ernst Gräfenberg, ο οποίος το 1950 ισχυρίστηκε ότι μια περιοχή λίγων εκατοστών που βρίσκεται εσωτερικά στον κόλπο είναι εξαιρετικά ευαίσθητη στο άγγιγμα και αποτελεί την απόλυτη ερωτογενή ζώνη του γυναικείου σώματος.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Οι δείκτες προσωπικής ευτυχίας του καθενός μας, σύμφωνα με το άστρο του.

Η ΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ

Ο τρόπος που κοιμάσαι μπορεί να σε κάνει να πονέσεις.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΤΣΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Δες πώς θα πετύχεις το τέλειο beach bun.

ΤΑ 3 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μια μικρή βοήθεια για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, πριν φτάσετε μέχρι εκεί.

ΤΑ 6 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Ποιότητες προσωπικότητας ενός αρσενικού μπερμπάντη.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.