Τα 5 πράγματα που κάθε γυναίκα θέλει στο σεξ

Main Image

Οι απαιτήσεις που έχουμε όλες και πολύ καλά κάνουμε.

Είναι πολύ πιο απλές απ' όσο ίσως τις έχει ένας άντρας στο κεφαλάκι του, οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να περάσουμε μια τέλεια βραδιά εμείς οι δυο, που λέει και το τραγούδι. Πάνω και πέρα από οποιοδήποτε γούστο, διάθεση και διαστροφή κουβαλάει η καθεμιά μας, αυτά που μας γεμίζουν στο σεξ είναι παρόμοια, αν όχι ίδια. Επίσης πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα από ολους και όλες. Άγραφοι νόμοι, που λένε.

> Έναν παρτενέρ που να δίνει προτεραιότητα στην απόλαυσή της. Δεν έχει καμία σημασία αν πλαγιάζετε μαζί για μία φορά ή για πάντα. Δεν είναι αυτοϊκανοποίηση, είναι ερωτική επαφή. Κι η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί.

ADVERTISING

> Να μην διαπραγματεύεται ούτε 2 δευτερόλεπτα για την προφύλαξή της. Στο σημείο που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο θα έπρεπε να ισχύει το αυτονόητο, επικρατεί ακόμα και το ακριβώς αντίθετο. Όσο το stealthing, δηλαδή η αφαίρεση του προφυλακτικού κατά τη διάρκεια του σεξ και χωρίς τη συναίνεση της γυναίκας, θεωρείται «φαινόμενο», το να επισημαίνουμε το πόσο σημαντικό είναι ο σύντροφός σου να σέβεται την απαίτησή σου για προφύλαξη- η οποία θα έπρεπε να είναι και δική του.

> Τις συνθήκες για να έρθει σε οργασμό. Δεν είναι ότι πατάς ένα κουμπί και έρχεται η κορύφωση. Το σεξ δεν ολοκληρώνεται με την αντρική εκσπερμάτωση, αλλά όταν ικανοποιηθούν απόλυτα και οι δύο. Μην δίνεις προτεραιότητα, σιωπηλά ή μη, στον οργασμό του άλλου. «Οι γυναίκες προηγούνται» και κάθε σωστός άντρας το γνωρίζει αυτό.

> Προκαταρκτικά. Ναι, υπάρχουν κι εξαιρέσεις οι οποίες επιτρέπουν να παραλείψετε το foreplay και να περάσετε απευθείας στην κεντρική πράξη του «δράματος». Ο κανόνας θέλει την ατμόσφαιρα, το μυαλό και τα κορμιά να ζεσταίνουν με φιλιά, χάδια, στοματικό σεξ και άλλα τέτοια παιχνιδάκια. Για όλα τ' άλλα υπάρχουν και οι δονητές, γιατί να επενδύουμε σε ανθρώπους με εντελώς μηχανικές αντιδράσεις;

ADVERTISING

> Καθαριότητα και σωματική υγιεινή. Ε, αυτό κι αν είναι προαπαιτούμενο. Το dirty sex πρέπει να είναι βρώμικο μόνο ως στάση και κατάσταση. Οτιδήποτε άλλο πρέπει να αποπνέει καθαριότητα. Είναι σχεδόν προσβλητικό και σίγουρα κακός οιωνός να μην έχει προσέξει ο άλλος την υγιεινή του ενώ ξέρει πως υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα ν' αποχωριστεί στα ρούχα του μπροστά σου.

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

ΑΥΤΟ ΤΟ ZARA ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΗΣ ΜΠΕΤΤΥΣ ΜΑΓΓΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ

Η Μπέττυ Μαγγίρα με κοστούμι Zara στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ.

5 ΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΓΟ

Πηγές πρωτεΐνης που δεν θέλουν ξεφλούδισμα.

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ VALERIA GARCIA ΦΟΡΕΣΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ. Ε ΚΑΙ;

Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η Valeria Garcia εμφανίστηκε σε fashion show, με τα πρώτα φορετά θήλαστρα.

ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ; ΑΥΤΕΣ ΟΙ 6 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Όσα πρέπει να κάνεις για να δουλεύεις λιγότερο και να ζεις πιο ανθρώπινα.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.