Όταν κάνεις σεξ το χαίρεσαι πιο πολύ από εκείνον. Έχουμε και αποδείξεις

Main Image

Η ερωτική διέγερση κορυφώνεται σ' έναν γυναικείο εγκέφαλο. Τάδε έφη επιστήμη.

Αχ, έρωτας. Σε συνεπαίρνει, σε παρασύρει, σε μουρλαίνει, σου παίρνει το μυαλά, σε συνταράσσει. Οk, σταματάω. Αλλά είναι η αλήθεια. Το λέει η επιστήμη. Ο γυναικείος εγκέφαλος, όταν είσαι σε ερωτικό mood, διεγείρεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Δηλαδή τον αντρικό, μην πας μακριά. Μπορεί ο εγκέφαλός μας να είναι πιο πολύπλοκος αλλά σε ερωτικά ζητήματα, συζήτηση τελειωμένη. ΝΙΩΘΟΥΜΕ.

Ερευνητές του πανεπιστημίου McGill στον Καναδά πραγματοποίησαν πείραμα σε δείγμα 40 ατόμων- 20 άντρες και 20 γυναίκες. Αυτό που ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες ήταν να παρακολουθήσουν βιντεάκια ερωτικού περιεχομένου. Ο εγκέφαλος του καθενός ήταν συνδεδεμένος με δύο σκάνερ. Το πρώτο εντόπιζε την εγκεφαλική διέγερση και το δεύτερο τη διέγερση στα γεννητικά όργανα. Ενώ δεν παρατηρήθηκε ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά στη διέγερση του εγκεφάλου, αυτό που παρατηρήθηκε είναι πως στα...κάτω διαζώματα οι γυναίκες επέδειξαν μεγαλύτερη ταραχή- με την καλή έννοια. Ζέστη πολλή. Το οποίο σημαίνει πως ο έρωτας βιώνεται πιο ισχυρά στις νευρικές απολήξεις των γυναικείων γεννητικών οργάνων παρά σ' εκείνες των αντρών.

ADVERTISING

«Το εύρημα ότι η διέγερση εμφανίζει μεγαλύτερο συσχετισμό ανάμεσα στον εγκέφαλο και τα γεννητικά όργανα σε σχέση με εκείνη των αντρών είναι καινοτόμος» σχολίασε ο Qazi Rahman, λέκτορας ψυχολογίας στο King's College του Λονδίνου, συμπληρώνοντας πως η έρευνα ανοίγει νέους δρόμους ώστε να γίνει ακόμα πιο κατανοητή η «άβυσσος» της γυναικείας ύπαρξης.

ADVERTISING

Αφήστε και τίποτα ανεξήγητο. Ωραία είναι και τα μυστήρια.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Οι δείκτες προσωπικής ευτυχίας του καθενός μας, σύμφωνα με το άστρο του.

Η ΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ

Ο τρόπος που κοιμάσαι μπορεί να σε κάνει να πονέσεις.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΤΣΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Δες πώς θα πετύχεις το τέλειο beach bun.

ΤΑ 3 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μια μικρή βοήθεια για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, πριν φτάσετε μέχρι εκεί.

ΤΑ 6 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Ποιότητες προσωπικότητας ενός αρσενικού μπερμπάντη.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.