SEX

4 τρόποι για να φτάσεις πιο γρήγορα στον οργασμό

Το κεφάλαιο οργασμός είναι τεράστιο και έχουν γραφτεί άπειρα άρθρα για το πώς θα φτάσουμε εκεί. Το κακό είναι ότι τα περισσότερα άρθρα κάνουν κυρίως focus στο πώς ο άντρας οδηγεί μία γυναίκα σε οργασμό και όχι στο πώς θα το επιτύχουμε μόνες μας. Διότι αν δεν ξέρεις το ίδιο σου το σώμα, πώς περιμένεις να τα καταφέρει ο παρτενέρ σου;

 

Τι σημαίνει πιο γρήγορα;

Καταρχάς δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος. Προτού μπεις σε συγκρίσεις και σκεφτείς ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν υπάρχει νόρμα όταν μιλάμε για σεξ και απόλαυση. Αν κάποια γυναίκα χρειάζεται μισή ώρα για να φτάσει σε οργασμό (κατά μέσο όρο), τα 20 λεπτά θεωρούνται λίγα. Επομένως, το ταχύτερο βασίζεται σε αυτό που είναι σύνηθες για εσένα, και μόνο εσένα. Οι 4 τρόποι που ακολουθούν, θα σε βοηθήσουν, όχι μόνο να έρχεσαι σε οργασμό αλλά και να το πετυχαίνεις πιο γρήγορα, σύμφωνα με έρευνες. Προφανώς δε σημαίνει ότι αυτό θα λειτουργεί κάθε φορά, γιατί η ερωτική διάθεση και η πορεία του σεξ εξαρτώνται και από σημαντικούς παράγοντες, όπως η φάση στην οποία βρίσκεσαι ή το ότι είναι Κυριακή και νιώθεις την κατάθλιψη να σε κυριεύει.

Δες κι αυτό: Πόσο σεξ πρέπει να κάνουμε σε κάθε στάδιο της σχέσης, σύμφωνα με τους ειδικούς

Περισσότερα προκαταρκτικά

Ξέρω ότι έχεις κουραστεί να το διαβάζεις, αλλά υπάρχει μεγάλη βάση σε αυτό το tip. Δεν είναι τόσο ο (πολύς) χρόνος που θα αφιερώσεις, όσο η ποιότητα του foreplay. Εάν ξέρεις τι είναι αυτό που σε διεγείρει και κάνεις στοχευμένα προκαταρκτικά, μπορείς να δώσεις 5 λεπτά πριν περάσεις στο κυρίως πιάτο. Αυτό υποστηρίζει έρευνα που έγινε σε ετερόφυλα ζευγάρια και αφιέρωσαν από 1 έως 10 λεπτά ερωτικού παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα ήταν ότι το 40% των γυναικών έφτασε σε οργασμό.

Μία νέα στάση

Εάν σε έχει βολέψει μία στάση ή αν λειτουργούσε στο παρελθόν και τώρα βλέπεις ότι δε σε βοηθά, μπορείς να βγεις από τα τετριμμένα και να δοκιμάσεις κάτι νέο. Μπορεί να νομίζεις ότι η εναλλαγή πολλών στάσεων δε σε βοηθά να συγκεντρωθείς στον οργασμό σου, αλλά έρευνα του 2006 έρχεται να υποστηρίξει ότι οι γυναίκες έχουν περισσότερες πθανότητες να το πετύχουν σε «δραστήριες» στάσεις ή σε εναλλαγές πολλών. Απλά δοκίμασέ το.

Φαντασία, φαντασία, φαντασία

Το καλό σεξ θέλει χημεία αλλά θέλει και φαντασία. Δεν μπορεί να περιμένεις καλό αποτέλεσμα μέσα από μία συγκεκριμένη στάση και ίδιο σεξ όπου ακολουθείς συγκεκριμένα βήματα. Αν έχεις μία (ή και περισσότερες) φαντασίωση που ξέρεις ότι θα σε απογειώσει, είναι καλό να την εκφράσεις, και αμέσως μετά να την υλοποιήσεις. Συνήθως κάτι νέο, που όμως ξέρουμε ότι μας διεγείρει, είναι και αυτό που οδηγεί πιο γρήγορα σε πιο έντονο οργασμό.

Λίγη τεχνητή βοήθεια

Ζούμε στο 2019 και δεν υπάρχει κανένα ταμπού όσον αφορά στη χρήση ερωτικών βοηθημάτων και λίπανσης. Έρευνα του 2009 κατέληξε στο ότι η χρήση βοηθημάτων από γυναίκες οδηγούσε σε αυξημένη επιθυμία, διέγερση και νομοτελειακά, σε οργασμό. Συζήτησέ το με το σύντροφό σου και βάλε στο παιχνίδι κάτι δοκιμασμένο ή κάτι με το οποίο θα νιώθετε και οι δύο άνετα.