SEX

3 ερωτικές στάσεις που είναι τέλειες για πρωινό σεξ

Το καλύτερο σεξ γίνεται το πρωί για έξι λόγους, τους οποίους έχουμε ήδη γράψει κι αναλύσει- γιατί ΤΕΤΟΙΕΣ είμαστε-. Πρέπει να μυρίζει έρωτας από νωρίς κορίτσια. Σου φτιάχνει τη μέρα, σε γυμνάζει, η τεστοστερόνη του βρίσκεται στα ύψη και κυρίως το απολαμβάνεις ξεκούραστη, με μια αίσθηση τρυφερού χουζουρέματος. Παρακάτω θα διαβάσεις για τις στάσεις που θα σας βολέψουν με την αυγούλα. Καμία τσσίμπλα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ανεβασμένη λίμπιντο.

Το αργό κουτάλι

Ένα από τα πράγματα που πρέπει ν’ αποφεύγουμε όταν ξυπνάμε είναι τις βιαστικές κινήσεις. Η στάση που εκείνος έρχεται από πίσω σου ενώ εσύ είσαι ξαπλωμένη στο πλάι και μαζί σχηματίζετε ένα κουτάλι είναι η ιδανική, ειδικά όταν δεν έχετε προλάβει να πλύνετε δοντάκια. Ένα από τα έξτρα πλεονεκτήματα του «κουταλάτου» που λέει κι ο λαός είναι πως τα χέρια του είναι ελεύθερα να σε θωπεύσουν στο στήθος, ή όπου αλλού θες τα χάδια σου.

Η ιεραποστολική

Γιατί είναι μία στάση παντός καιρού, διάθεσης και ώρας. Ό,τι και να κάνετε, «ιεραπόστολοι» θα καταλήξετε. Παίρνεις το μαξιλαράκι σου, βολεύεσαι (μια καλή ιδέα είναι να πάρεις το άλλο μαξιλάρι και να το βάλεις κάτω από τους γλουτούς σου) εκείνος δεν χρειάζεται να κάνει κάτι, απλά να ρολάρει πάνω σου. Έρχεστε πιο κοντά που είναι και το ζητούμενο, συν ότι συνδυάζεται εξαιρετικά με ένα στοματικό από εκείνον για σένα στο πλαίσιο των προκαταρκτικών.

Το ξαπλωτό doggy

Βολική, αφού ούτε να σηκώσεις το κορμί σου δεν θα χρειαστεί. Απλά ξαπλώνεις μπρούμυτα, αν δεν το κάνεις ήδη. Εκείνος θα φροντίσει να απομακρυνθούν τα εσώρουχα- τι κι αν δεν έχετε (πάλι) πλύνει δόντια;

Στα όρθια

Έχετε ξυπνήσει, έχετε φάει πρωινό, έχετε κάνει τα μπάνια σας και ΞΑΦΝΙΚΑ προτού περάσετε το κατώφλι της πόρτας για να πάτε στις δουλίτσες σας, σας πιάνει μία αναπάντεχη φουσκοθαλασσιά, ένα τσουνάμι ερωτισμού που κάπως πρέπει να εκτονωθεί. Μην το σκέφτεστε πολύ, δεν έχετε χρόνο, απομακρύνετε τα απολύτως απαραίτητα και ξεκινάτε. Μα τι θα ‘χουμε να θυμόμαστε εκεί στα πολύ βαθιά γεράματα, όταν δεν θα μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας;