SEX

Σεξ: 3 στάσεις του Kama Sutra για όλα τα μεγέθη

Η πρωτοτυπία, ακόμα κι αν είναι κάπως περίπλοκη, έχει να δώσει σε μία κατάσταση που όσο απολαυστική κι αν είναι, η επαναληψιμότητα έχει τη δύναμη να τη μεταμορφώσει σε κάτι που από ένα σημείο και μετά μπορεί να βιωθεί ως βαρετό ή έστω προβλέψιμο. Πώς αλλιώς να σου το πω, το σεξ σας θέλει πού και πού καμιά τονωτική ένεση αλλαγής. Μην πελαγώνεις, απλά πάρε πρωτοβουλία και ρίξε στο κρεβάτι την ιδέα να ξεπατικώσετε κάτι από το περίφημο Kama Sutra. Tζάμπα τα σκέφτηκε όλα αυτά τα περίπλοκα ο Ινδός γκουρού; Μία στάση για κάθε μέγεθος.

Small: Η Τύλιξις (veshititaka)

Διάβασέ με προσεκτικά: Είστε όρθιοι. Εσύ έχεις το αριστερό πόδι σου λυγισμένο και περασμένο πάνω από το δεξί-σαν όρθιο σταυροπόδι, πώς κάνεις τη φιγούρα στο χασάπικο ή όταν θες να πας τουαλέτα; Εκείνος πάλι, σε στάση προσοχής. Βρείτε το. Στάση που ευνοεί το μικρό πέος, ακόμα κι αν ο κόλπος είναι ευρύχωρος.

Medium: H Ανασκολόπιση (shulachitaka)

Μια στάση για κάθε μεσαίο μέγεθος (λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τα 13 εκατοστά. Εκείνος στήνεται με λυγισμένα πόδια ακουμπώντας στα καλάμια του. Το ένα πόδι σου στέκει τεντωμένο στον ώμο του, το άλλο λυγισμένο στο αέρα. Η παραπάνω περίπλοκη κατάσταση ευνοεί την απόλυτη διείσδυση, γι’ αυτό και είναι ιδανική για ενδιάμεσα νούμερα.

XXL: Η Άνθηση (utphallaka)

Ετοιμάσου να ξαπλώσεις ανάσκελα με τα πόδια σε ορθή γωνία. Εκείνος ας ακουμπήσει τα λυγισμένα πόδια του στο έδαφος, ας σηκώσει τη λεκάνη σου κι ας τη φέρει στα μπουτάκια του. Επαλήθευση στάσης: Ο κόλπος σου είναι πιο ψηλά από το κεφάλι σου; είστε καλά, enjoy. Παραλλαγή του ιεραποστολικού με στοιχεία από τη γέφυρα που κάνεις στο pilates. Μία στάση που σύμφωνα με τον Ινδό εμπνευστή της ενδείκνυται για μεγάλα μεγέθη πέους.