SEX

3 στάσεις στο σεξ ό,τι πρέπει για τις μέρες με γρίπη

Το κρύο, πέρα από καιρός για δύο είναι και εποχή ιώσεων. Κρυολόγημα, ίωση, πνευμονία, κάτι θα μας βρει λίγο- πολύ και περαστικά μας. Αλλά η ζωή συνεχίζεται. Δεν μιλάω γενικά. Μιλω για την ερωτική. Γιατί ο έρως δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα, ούτε κι οι ορέξεις σας. Μην τις χαλιναγωγήσετε κατεθείαν επειδή ένας από τους δύο- ή κι οι δύο- την έχει αρπάξει. Ψυχούλα έχει κι ο άρρωστος, και άγριες διαθέσεις ενδεχομένως. Μαζί μπορεί να μην κοιμάστε για να μη μεταδοθεί ο ιός, αλλά το να κολλήσετε ο ένας στον άλλο δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, αρκεί να το κάνετε με προσοχή. Τι εννοώ; στάσεις που ικανοποιούν σεξουαλικώς, αλλά δεν απαιτούν καμία ανταλλαγή, ούτε σε χνώτο, ούτε σε σάλιο. Φιλάκια κομμένα, μόνο σεξ.

Το κουτάλι

Όχι αυτό για το σιροπάκι, αλλά το άλλο, το real spooning, το οποίο θα σχηματίσουν τα σώματά σας, όπως τα πλαγιαστά κουτάλια μέσα στην πιρουνοθήκη. Έρχεστε σε επαφή ανατομικώς, πιάνετε ο ένας ό,τι θέλει από τον άλλο, κατά τ’ άλλα μακριά κι αγαπημένοι, βλέπει τα μαλλιά σου, βλέπεις τον τοίχο.

Το doggy

Όπως προφανώς καταλαβαίνεις, όποια στάση δεν σας υποχρεώνει να βρεθείτε ενώπιος ενωπίω και να τραγουδήσετε το «για κοίτα με στα μάτια λοιπόν κι εξηγήσου», είναι ιδανική για την αρρωστημένη σας κατάσταση. Υπό αυτή την έννοια το doggy θεωρείται σούπερ ουάου. Αλλά και γενικότερα, μία από τις πιο αγαπημένες στάσεις των αρσενικών, βολεύει και δίνει ποικιλία, αφού οι παραλλαγές της είναι πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες. Σε κάθε περίπτωση, μην κοιτάξεις πίσω.

Το reversed cowgirl

Eδώ μιλάμε για μία στάση, η οποία σας κρατάει τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα. Με τον συνεπιβάτη στο λεωφορείο, που λέει ο λόγος, πιο κοντά έχετε τα μούτρα σας. Στην ανεστραμμένη καουμπόισσα εκείνος βρίσκεται στη δύση (ξαπλωτός) κι εσείς στην ανατολή, ψηλά, να αγναντεύετε ορίζοντα. Εντάξει, δεν είναι για πολλή ώρα, αλλά η διείσδυση επιτυγχάνεται στο 100%, κι αν βαρεθείτε, συνεχίστε με στοματικό, που παρά το όνομά του, τα στόματά σας μια φορά δεν τα φέρνει κοντά. Περαστικά σας και σιδερένιοι.