SEX

4 ερωτικές στάσεις ιδανικές για τις νύχτες που έχετε πελώρια όρεξη για σεξ

Το σεξ είναι όπως η ανάγκη για τροφή: είναι φορές που απλά πρέπει να φας, κι άλλες που το φαΐ σου θες να το απολαύσεις, να κάνεις τσιμπούσι κανονικό, να το φχαριστηθείς, να χορτάσεις. Και τα δύο, λοιπόν, γίνονται μηχανικά, αλλά έχουν και την εξιδανικευμένη τους βερσιόν, κατά την οποία παίρνουν διαστάσεις ιεροτελεστίας.

Για εκείνες τις φορές που όλες οι προϋποθέσεις συγχρονίζονται και το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας, όταν η διάθεση είναι στα ύψη, το πάθος «στο κόκκινο» και ο χρόνος υπέρ σας (κάτι κρύες, σαββατιάτικες νύχτες ενδείκνυνται ως timing), θα κάνετε το extra mile επιδιώκοντας κάποιες εκτάσεις εκτός «ατζέντας», δηλαδή πέρα από τα καθιερωμένα ιεραποστολικά και τα βασικά με εσένα από πάνω.

Τέσσερις στάσεις έχουμε να προτείνουμε, να καεί το πελεκούδι.

Η στάση «Βατραχάκι»

Πολύ πιο δελεαστική απ’ ό,τι ακούγεται, η στάση που έχει εσένα μπρούμυτα με αρκετά ανασηκωμένη τη λεκάνη. Το στήθος ακουμπάει στο στρώμα και το πρόσωπό σου στο μαξιλάρι, το οποίο και κρατάς. Εκείνος βρίσκεται πίσω σου ακριβώς, στέκεται στα γόνατα και έχει τα χέρια του στο κάτω μέρος της κοιλιάς σου.

Η στάση «Με τα Πόδια στο Στήθος»

Αντί να δοκιμάσετε για μία ακόμα φορά το ιεραποστολικό, εφαρμόστε μια εμπνευσμένη παραλλαγή του, η οποία κάνει και stretching. Ξαπλώνεις ανάσκελα και αναδιπλώνεσαι. Πολύ πιο απλά, φέρνεις τα γόνατα στο στήθος σου. Εκείνος έρχεται και «κουμπώνει» σε στάση μπρούμυτα. Τα μπράτσα του ακουμπούν πίσω από τα γόνατά σου και κάπως έτσι ισορροπείς.

Η στάση «Τα Πάνω, Κάτω»

«Πατάει» πάνω στη λογική του 69 το εν λόγω position, αλλά εμπεριέχει διείσδυση. Τι εννοώ: ξαπλώνεις ανάσκελα, εκείνος μπρούμυτα, αλλά με το κεφάλι του αντίθετα σε σένα. Εσύ καμαρώνεις τα οπίσθιά του και την κίνηση του σώματός του ενώ κάνετε ό,τι κάνετε. Είπαμε, έχετε πολλή όρεξη αυτή τη φορά, τίποτα δε σας σταματάει.

Η στάση «Συρτάρια»

Προλαβαίνω τη σκέψη σου κι επιβεβαιώνω. Ναι, θυμίζει τη στάση του Λωτού αλλά τα πόδια είναι πιο ελεύθερα. Εκείνος κάθεται αναπαυτικά στο κρεβάτι ή στον καναπέ, όπου σας βρει αυτό το πάθος, κι εσύ πας και στρογγυλοκάθεσαι από πάνω του όπως θα έκανες αν δεν ήταν εκεί, με τη «μόνη» διαφορά ότι εκείνος είναι εκεί για σένα και μάλιστα σε υπερδιέγερση. Η κίνηση που ακολουθείτε είναι είτε πάνω- κάτω, είτε μπρος- πίσω. Η εναλλαγή θα σας ξεκουράσει.