SEX

4 πράγματα που θέλει ένας άντρας στο σεξ, αλλά διστάζει να ζητήσει

Το έχει δει σε ταινία πορνό. Συγκαταλέγεται στη λίστα με τις φαντασιώσεις του από τότε που θυμάται τον εαυτό του να σκέφτεται πονηρά. Το έχει κάνει στο παρελθόν, με άλλη παρτενέρ, πέρασε καλά και πολύ θα ήθελε να το επαναλάβει μαζί σου. Είναι η επιθυμία του, ο πόθος του, το extra mile που θέλει να κάνει στο σεξ μαζί σου. Αλλά ντρέπεται τόσο να σου το ζητήσει. Ίσως γιατί είστε στην αρχή σας και δε θέλει να δείξει ποιος είναι μην τυχόν και δε σου αρέσει και φύγεις τρέχοντας. Ίσως, απλά αυτό που σκέφτεται είναι αρκετά τολμηρό. Διστάζει λοιπόν. Κυρίως για κάτι από τα παρακάτω- ή και για όλα μαζί:

Στοματικό σεξ, σε κάθε ευκαιρία

Ωραίο είναι όταν γίνεται στα προκαρκτικά, αλλά θέλει κι άλλο. Να συμβαίνει βρε παιδί μου χωρίς καμία αφορμή. Και βρες μου έναν, να ορκιστεί στο αντίθετο. Απλά σε σέβεται και δε σου το ζητάει. Λες και είναι κάτι αμαρτωλό. Ναι, ξαφνικά όλη η συστολή, του βγήκε εκεί.

Πρωκτικό σεξ

Το γνωστό all time classic ταμπού. Κι ας μην σου το έχει αναφέρει ποτέ, κι ας μην έχει κάνει καν συνειδητά την κίνηση. Απλά θυμήσου πώς άστραψε το μάτι του όταν κατά λάθος, την ώρα του σεξ, το πέος του πήγε λίγο πιο πίσω από εκεί που «πρέπει». Μετά βέβαια του είπες να το πάρει αλλιώς και κάπου εκεί επανήλθε. Θέλει και παραθέλει, σίγουρο.

Threesome

Το ερωτικό τρίο εντοπίζεται ψηλά στη λίστα με τις φαντασιώσεις που δύσκολα γίνονται πράξη. Γιατί υπάρχει μία σειρά από αντικειμενικές δυσκολίες πάνω στα οποία σκοντάφτει. Για το μόνο που δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες αμφιβολίες είναι πως αν δεν είχε χίλιες δυο συνέπειες, θα το ζητούσε- μιλάμε πάντα για σεξ με εσένα, εκείνον και μία άλλη. Αλλά είναι πολλά και προφανή τα εμπόδια. Ειδικά αν η σχέση είναι σοβαρή και οι αντιλήψεις σας στα όρια του συνηθισμένου και του συμβατικού, απορρίπτεται πριν καν ξεπροβάλλει.

Κάτι σε BDSM

Σιγά που μόνο ο κύριος Gray ήταν τρελός για δέσιμο. Οι BSDM τεχνικές, όσο πιο ήπιες, τόσο πιο αγαπημένες. Και να δεθείτε θέλει, και να σου βάλει μαντήλι στα μάτια, και να παίξετε ρόλους. Αν είμαι σίγουρη; όχι, αλλά ούτε κι εσύ είσαι πως δεν έχει τέτοιες απόκρυφες επιθυμίες. Μήπως να το συζητούσατε, αν δεν έχεις πρόβλημα;