SEX

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για να κάνεις σεξ

Είσαι πρωινός τύπος ή μύπως σου αρέσει να ερωτοτροπείς μόνο αφού νυχτώσει όπου όλα γίνονται λίγο πιο ρομαντικά και νωχελικά; Ώρα να το ξανασκεφτείς, γιατί η επιστήμη μίλησε και ποιοι είμαστε εμείς να πάμε κόντρα; Η ιδανική στιγμή της ημέρας για λίγο action με το ταίρι σου είναι στις 3 μ.μ.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Ορμονικά μιλώντας, τότε είναι που συντονίζεται λίγο περισσότερο ο ανδρικός με το γυναικείο οργανισμό. Ενώ οι άντρες αποδίδουν καλύτερα τις πρωινές ώρες, διότι παράγεται αρκετή τεστοστερόνη κατά τη διάρκεια του ύπνου, οι γυναίκες φτάνουν στο peak των οιστρογόνων τους αργά το απόγευμα και αυτό τις κάνει να γίνονται πιο συναισθηματικές. Τότε είναι που αυξάνονται και τα επίπεδα της κορτιζόλης, ενισχύοντας την ενέργεια και την ετοιμότητα.

 

Επομένως, αυτή η ώρα κάνει και τους άντρες πιο συναισθηματικά παρόντες ενώ συγκεντρώνονται καλύτερα στη γυναικεία ικανοποίηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι διαγράφουμε το σεξ όλες τις υπόλοιπες ώρες, και όπου κι αν είμαστε στις 3 μ.μ., κάνουμε διάλειμμα επειδή το λέει η επιστήμη.

Δες κι αυτό: Σου έχουμε το καλύτερο κίνητρο για να κάνετε σεξ στο φως της ημέρας

Το θέμα είναι να υπάρχει συγχρονισμός στην ερωτική διάθεση, να μοιραζόμαστε τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις μας και να σκεφτόμαστε την απόλαυση και των δύο.