SEX

Οι 5 κινήσεις που πρέπει να αποφύγεις στο σεξ (γιατί δεν αρέσουν σε κανέναν)

Είναι λογικό να 'χεις μπερδευτεί με τόσα "σεντόνια" που 'χουν γραφτεί για το πώς γοητεύεται το αρσενικό. Αρθράκια παρα-αρθράκια, λίστες, manuals, ερωτικά savoir faire και κλισέ τεχνικές αποπλάνησης όλα έχουν γίνει ένα κουβάρι στο μυαλό σου και το πιο ανθρώπινο βασικά είναι από ένα σημείο και μετά να τα "γράφεις" όλα κανονικά και να κάνεις ό,τι σου 'ρθει. Επειδή έχουμε κι άλλες δουλειές λοιπόν, θα σου πούμε τι να αποφύγεις όταν του κάνεις "κορδελάκια", γιατί επιβεβαιωμένα δεν τα θέλει. Αν λοιπόν μπορείς να ζήσεις και χωρίς τις ακόλουθες τεχνικές αποπλάνησης (μπορείς), απόκλεισέ τις. Το να περνάς εσύ καλά στο σεξ πρέπει να είναι πάντα η προτεραιότητά σου αλλά επειδή ως γνωστόν it takes two to tango κι η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί, οι προτιμήσεις του συντρόφου σου πρέπει να σε ενδιαφέρουν.

Το τράβηγμα των μαλλιών του

Αυτό που σου αρπάζει καμιά φορά τα μαλλιά και τα τραβάει- εφόσον σου αρέσει πάντα;- Δεν το θέλει στο κεφάλι του. Καθόλου, κανείς. Άσ’τα τα μαλλάκια του ανακατεμένα, αν θες χάιδεψέ του τα απαλά. Βασικά ναι, αυτό να κάνεις.

Να ασχολείσαι ιδιαίτερα με τις ρόγες του

Άλλο ένα από εκείνα που σου κάνει αλλά δεν κάνεις. Αν βρεις άντρα που του αρέσει να χαϊδεύεις/δαγκώνεις/στρίβεις/ζουλάς τις ρόγες του, δεν ξέρουμε αν πρέπει να χαρείς.

Να ασχολείσαι πολύ με τα οπίσθιά του

Θα είμαστε ειλικρινείς: Υπάρχουν κάποιες ερευνούλες που υποστηρίζουν ότι το σημείο G του άντρα είναι στον πρωκτό. Δεν είναι θέσφατο, μην το ψάξεις και ειδικά αν δεν σου ζητηθεί. Και προς Θεού ΌΧΙ χαστουκάκια στον πωπό του, ευνουχιστική φίλη μας.

Οι λεκτικές προσβολές

Το dirty talking έχει κανόνες, διάολε. Όπως π.χ εσύ δεν θες να σε αποκαλεί «τσούλα», έτσι κι εκείνος δεν χαίρεται να τον λες μ@@@@α την ώρα που πασχίζει να σε ικανοποιήσει. Θα πρέπει να ξέρεις αρκετά καλά τον άνθρωπο και τα όριά του για ν’ αρχίσεις να τον«στολίζεις» με βρισιές που δεν ταιριάζουν στην περίσταση. Εκτός αν, δεν ξέρω, παίζετε κάποιο BDSM παιχνίδι.

Τα δαγκώματα εκεί κάτω

Δεν τα γουστάρουν όλοι, κι αυτοί που όντως τα κάνουν κέφι δεν τα μπορούν για πολύ. Δάγκωσε, αλλά στο λαιμό, στον ώμο, όχι πιο χαμηλά. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν χαίρεται όταν νιώθει επιθετική κίνηση δοντιών στο μόριό του.