SEX

Πόσες γυναίκες θα πήγαιναν με μία άλλη γυναίκα;

Φύλο δεν έχει ο έρωτας αλλά εσύ έχεις τις προτιμήσεις σου και πολύ καλά κάνεις. Ο ερωτισμός, το σεξ και ό,τι τα αφορά επίσης πλήττονται από ταμπού που δεν τα αφήνουν να εκφραστούν απολύτως ελεύθερα. Στις φαντασιώσεις μας πάλι, κανείς δεν μπορεί να βάλει χέρι. Ελπίζουμε μελλοντικά σ' έναν καλύτερο κόσμο, πιο απελευθερωμένο. Μέχρι τότε, ψαχνόμαστε. 

Μπορεί να το έχεις δοκιμάσει ήδη (όπως αντίστοιχα έκανε κάποτε ο Απόστολος Γκλέτσος), μπορεί να το έχεις φανταστεί αλλά να μην έχει τύχει/διστάζεις/μην είσαι τόσο σίγουρη ότι θες, αλλά μπορεί και να έχεις καταλήξει ότι οι γυναίκες είναι το μόνο φύλο που σ’ ενδιαφέρει σ’ αυτή τη ζωή. Δεν ξέρω αν έχεις ερωτηθεί ποτέ γι’ αυτό αλλά το therooster.com πριν δύο χρόνια πραγματοποίησε σχετική έρευνα ρωτώντας τις αναγνώστριές του τις σκέψεις τους για τις άλλες γυναίκες. «Τι γνώμη έχετε για το σεξ με μία γυναίκα;» ήταν το ερώτημα και τα κορίτσια έδωσαν διάφορες απαντήσεις.

Συγκεκριμένα το 22%, η πιο τολμηρή κι απελευθερωμένη πτέρυγα απάντησε πως «είναι πάρα πολύ υπέρ και το έχει κάνει ήδη». Το 24% αποκάλυψε πως το έχει κάνει μία ή δύο φορές στο πλαίσιο του πειραματισμού. Ένα 26% που ορκίζεται στην straight φύση του, έβαλε «τικ» στο κουτάκι «μπα, είμαι ευχαριστημένη με το λουκάνικο της πίτσας μου» κι όλες ξέρουμε τι εννοούν αυτές οι φίλες. Το αμέσως μεγαλύτερο ποσοστό (28%) απάντησε πάλι πως θα το έκανε μια φορά έτσι για να δει πώς είναι, αλλά δεν έχει τύχει ακόμα.