SEX

Τα 5 σημεία που θέλεις να σ’ αγγίξει στο σεξ. Ο οργασμός εγγυημένος

Τα κακά νέα: Το 50% των αντρών που απάντησε σε πρόσφατη έρευνα παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά για το πού είναι η κλειτορίδα σου. Τα καλά νέα- που σίγουρα δεν υποκαθιστούν τα κακά: υπάρχουν μέρη στο σώμα σου που σίγουρα ξέρει κατά πού πέφτουν και τα οποία θέλουν άγγιγμα κατηγορίας φτερού για να συμβάλλουν στη διέγερση και συνεπώς στην κορύφωσή σου.

Στο στόμα: Με απαλά φιλιά, αρχικά χωρίς γλώσσα. Η κλιμακωτή ένταση ενισχύει τη συναισθηματική σύνδεση και αυξάνει τον ερεθισμό σου.

Στο λαιμό: Μια περιοχή εξαιρετικά ευαίσθητη στο άγγιγμα, ή έστω στην ανάσα του. Ενθάρρυνέ τον να βάλει το χέρι του ή το πρόσωπό του στο σβέρκο σου, ακριβώς κάτω από τη γραμμή των μαλλιών σου, για να χτυπήσει «φλέβα» ηδονής.

Στις θηλές: Οι γυναικείες ρώγες είναι ένα ακόμα πολύ ισχυρό μέσο σεξουαλικής διέγερσης. Όταν διεγείρεται, ενεργοποιεί την ίδια περιοχή στον εγκέφαλο μ’ εκείνη που «βαράει alarm» όταν ερεθίζεται ο κόλπος και η κλειτορίδα. Η παραπάνω θεωρία περί ερωτικής κορύφωσης «με το στήθος μόνο» είναι επιβεβαιωμένη επιστημονικά και ήδη δημοσιευμένη από το 2011 στην Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής (Journal of Sexual Medicine).

Στα οπίσθια: Μία ακόμα περιοχή του σώματός σου που διεκδικεί την προσοχή του παρτενέρ σου στο ερωτικό παιχνίδι. Και δεν αναφέρομαι μόνο στη σαδομαζοχιστική πρακτική του spanking ή στο anal, αλλά και στα απαλά χάδια των προκαταρκτικών, στους γλουτούς ή όπου αλλού κάνεις κέφι.

Στα αυτιά: Μην τα παίρνεις πακέτο με το λαιμό. Η νευρική ευαισθησία των αυτιών τα καθιστά ιδανικά για πιπίλισμα και δαγκωματάκια.