''Hair'' : Boo Is A State Of Mind: 30

Main Image

Το νέο μου επαγγελματικό βήμα που με έχει γεμίσει χαρά και προσμονή.

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για μαλλιά μεταξύ μας. Δεν έχω χάσει η αλήθεια είναι κι εγώ ευκαιρία να τα πειράζω, αλλά αυτήν την φορά το ''Hair'' στον τίτλο δεν έχει να κάνει με beauty trends και αλλαγές κόμης, αλλά με την τρέλα που πάω να κάνω!

Όλα έχουν συμβεί πολύ γρήγορα. Από την στιγμή που μου πρότεινε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μαλισσόβας και ο παραγωγός Γιώργος Ισαάκ να συμμετέχω στο θρυλικό μιούζικαλ ''Hair'', μέχρι την πρώτη πρόβα, μεσολάβησαν πολύ λίγες μέρες με άπειρες όμως σκέψεις.

ADVERTISING

''Πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό;'', ''Πώς θα τα καταφέρω'', ''Έχω κάνει μόνο μία φορά κάτι αντίστοιχο, Δεν έχω εμπειρία.'', ''Τι θα πουν για μένα;''.

Όλα τα σκέφτηκα. Και σε όλα έψαχνα να βρω μια απάντηση, ακόμη και στις πιο δύσκολες ερωτήσεις γιατί ήξερα ότι στην καρδιά μου υπήρχε ένα τεράστιο ''ΝΑΙ!'' που ήθελε να βρει τρόπο να το στηρίξει και το μυαλό μου.

Και το είπα!

Είπα ναι και ξεχύθηκα στις πρόβες! Θα σας έχω εννοείται όσο περισσότερο μπορώ μαζί μου σε όλο αυτό και θέλω από τώρα να σας βάλω στο κόλπο για να μου έρθετε πολύ ενημερωμένοι στις 15 Νοέμβρη στο θέατρο ''Χώρα'' όπου και θα βρισκόμαστε για περιορισμένες παραστάσεις!

ADVERTISING

Το ''HAIR'' λέει την ιστορία της «φυλής»! Mιας ομάδας πολιτικά ενεργών χίπις της «Εποχής του Υδροχόου» που ζουν μια μποέμικη ζωή στη Νέα Υόρκη και αγωνίζονται ενάντια στη στρατολόγηση στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο Claude (ο Ίαν Στρατής), ο καλός φίλος του Berger (ο Αιμιλιανός Σταματάκης), η συγκάτοικός τους Sheila (εγώ είμαι αυτή!!)

Inline Image

και οι φίλοι τους αγωνίζονται να εξισορροπήσουν τις νέες τους ζωές, τους έρωτές τους και τη σεξουαλική επανάσταση με την εξέγερσή τους ενάντια στον πόλεμο, την συντηρητική κοινωνία και τους γονείς τους. Τελικά, ο Claude πρέπει να αποφασίσει αν θα αντισταθεί όπως έκαναν οι φίλοι του ή να υποκύψει στις πιέσεις των γονιών του (και της συντηρητικής Αμερικής) να υπηρετήσει στο Βιετνάμ, να συμβιβαστεί εγκαταλείποντας τις φιλειρηνικές του ιδέες και να διακινδυνεύσει τη ζωή του.

Το πολύ συγκινητικό είναι ότι ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, γιορτάζοντας την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη του παράσταση και ταυτόχρονα θα παίζεται σε Αθήνα και Λονδίνο.

Για την ιστορία θέλω να σας πω και ότι το ''Hair'' γεννήθηκε σε μια εποχή που τα αιτήματα για ελευθερία, αγάπη, φιλία, ισότητα, ειρήνη, σεξουαλική απελευθέρωση μαζί με τα αντιρατσιστικά και αντιπολεμικά μηνύματα δυνάμωναν και γίνονταν συνώνυμα μιας ολόκληρης γενιάς που άκουγε rock n’ roll και ζούσε σε αρμονία με τη φύση και τα ζώα! Είναι μία παράσταση εμπνευσμένη από τα συνθήματα, την ζωντάνια, τα χρώματα, τις ιδέες του κινήματος των χίπις.

Το ''HAIR'' δεν είναι ένα οποιοδήποτε μιούζικαλ.

Το ''HAIR'' εκφράζει όλα αυτά μαζί!

Είναι η αποτύπωση του πνεύματος μιας γενιάς, μία αναπάντεχη διατύπωση της κουλτούρας των νέων έτσι όπως είχε αρχίσει να διαμορφώνεται από τις αρχές της δεκαετίας του ’60.

Και ανυπομονώ!

Inline Image

Ξέρω ότι θα δώσω το 200% του εαυτού μου, ξέρω ότι θα προσπαθήσω να θυμηθώ όλα όσα έμαθα από τα σεμινάρια υποκριτικής που κάνω τα τελευταία 3 χρόνια, και ξέρω πως θα προσπαθήσω να σταθώ αντάξια της πρότασης, του έργου και φυσικά των υπερταλαντούχων ανθρώπων που θα παίζουμε μαζί!

Αιμιλιανός Σταματάκης,

Ίαν Στρατής,

Αναστάσιος Ράμμος,

Κρυσταλλία,

Άρης Πλασκασοβίτης,

Angelika Dusk,

Ξένια Ντάνια,

Φαίδων Φαρίντ,

Κατερίνα Σούσουλα, Γιάννης Μανιατόπουλος, Αγγέλα Σιδηροπούλου, Ντένια Λεβέντη, Σταύρος Μπέκας, Έλενα Βακάλη, Πάνος Μαλακός, Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου.

Inline Image

Δεν ξέρω τι άλλο να πω προς το παρόν.

«Come, join the tribe and let the sunshine in!»

... in the age of Aquarius

1

boo!

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.