ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Γιορτή της Μητέρας: τι δώρο να της πάρεις ανάλογα με το ζώδιό της

Ας πούμε ότι δεν είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που είναι καλοί στο να παίρνουν τα σωστά δώρα και ο παραλήπτης συνήθως πάει και το αλλάζει, αφού σε ευχαριστήσει για τη γλυκιά χειρονομία. Δεν πειράζει όμως. Δεν χρειάζεται να είσαι εξπέρ για να βρεις το σωστό δώρο για τη γιορτή της μητέρας. Το ζώδιο είναι μία καλή ένδειξη για το προς τα πού θα κινηθείς. Εντάξει, βοηθάει και το να ξέρεις τα ενδιαφέροντα της μαμάς σου. Τόσα χρόνια δεν την έμαθες;

Κριός

Το ζώδιο της φωτιάς με την περιπέτεια και τη φυσιολατρία στο αίμα του. Μην της πάρεις βιβλία ή αποχυμωτή για να σου φτιάχνει χυμούλη όταν την επισκέπτεσαι. Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ένα κολάν για τρέξιμο ή μία κομψή τσάντα (είναι γεμάτη αντιφάσεις, τι να κάνουμε;) θα την κάνει να νιώσει περήφανη που σε μεγάλωσε και της παίρνεις τέτοια δώρα.

Ταύρος

Με στοιχείο τη Γη, ξέρεις ήδη ότι η μαμά σου είναι ήρεμη και προσγειωμένη αλλά δεν λέει όχι στην πολυτέλεια. Μπορείς να της κάνεις δώρο μία επίσκεψη σε spa, να της πάρεις ένα εντυπωσιακό κουτί με σοκολατάκια και γενικά πρέπει να δώσεις βάση στο περιτύλιγμα. Ο Ταύρος μισεί τις προχειρότητες.

Δίδυμοι

Ιδανικά, μην της πάρεις ένα μεγάλο δώρο. Θα ενθουσιαστεί με πολλά μικρά δωράκια που μπορείς να αφήσεις σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και που έχουν χρηστική αξία. Ένα ημερολόγιο για τις (χαοτικές) σκέψεις της, ένα σετ ζωγραφικής ή ένα βραχιόλι που ξέρεις ότι θα λατρέψει.

Καρκίνος

Και μόνο που είσαι το παιδί της, είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στην ευαίσθητη καρδιά της. Αλλά μην τσιγκουνευτείς. Ένα vintage ρούχο, μία κορνίζα με οικογενειακή φωτογραφία ή ένα γεύμα στο αγαπημένο της εστιατόριο θα της φτιάξει τη διάθεση και θα την δεις σίγουρα να δακρύζει.

Λέων

Χρειάζεται προσοχή και μελέτη πριν της πάρεις το τέλειο δώρο. Μην προκαλέσεις την οργή του Λέοντα με ένα ταπεινό δωράκι. Αγόρασε εισιτήρια για μία παράσταση ή έκθεση ή αγόρασέ της μία επαγγελματική κάμερα αν ασχολείται με τη φωτογραφία. Δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

Παρθένος

Πρακτικότητα είναι το μεσαίο τους όνομα. Αν θες να κάνεις χαρούμενη τη μαμά σου, αγόρασέ της κάτι που θα της είναι απόλυτα χρήσιμο. Ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο, σκεύη μαγειρικής αλλά και ρούχα που θα την βολεύουν όλη μέρα. Keep it simple και δεν θα χάσεις.

Ζυγός

Λάτρης της καλής αισθητικής και του ιδιαίτερου στιλ, αν και μπορεί να σε μπερδέψει, γιατί δεν λέει πάντοτε ανοιχτά αυτό που της αρέσει. Επένδυσε σε κάτι σχετικό με μόδα που να ταιριάζει όμως απόλυτα στο δικό της ύφος. Σε κάθε περίπτωση, θα εκτιμήσει το δώρο σου γιατί είναι άνθρωπος της ισορροπίας και δεν θα γουρλώσει τα μάτια της αν το δώρο σου είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Σκορπιός

Οι λέξεις κλειδιά είναι ποιότητα και μυστήριο. Μία μεταξωτή μπλούζα, ένα μπουκάλι με λάδι για μασάζ και ένα ζευγάρι κυάλια δεν έχουν καμία αξία αν δεν μπουν στο σωστό περιτύλιγμα που θα τους κάνει να ξετυλίγουν για τουλάχιστον 10 λεπτά

Τοξότης

Πρόκειται μάλλον το ζώδιο με τη μεγαλύτερη αθλητική φύση που αγαπά τις βόλτες στην εξοχή. Ακόμα και αν δεν είναι super fit, έχει πάντοτε την πρόθεση να κάνει κάτι sporty. Εκτός από αθλητικά ρούχα, μπορείς να της κάνεις δώρο μία μίνι απόδραση από την πόλη, έστω και για μονοήμερη.

Αιγόκερως

Μπορεί να δείχνει πάντα ατάραχη και γεμάτη λογική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμά ένα καλό δώρο όταν της προσφέρεται. Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου αγαπούν την πολυτέλεια και είναι αρχόντισσες. Μία επίσκεψη στο κομμωτήριο για συνολική περιποίηση ή ένα δερμάτινο πορτοφόλι θα την κάνουν να σε εκτιμήσει και σαν φίλη.

Υδροχόος

Η φευγάτη μαμά του ζωδιακού κύκλου λατρεύει τις εναλλακτικές επιλογές. Ένα σετ με αιθέρια έλαια ή περιποίηση προσώπου, δωροκάρτα με μάθημα για κλακέτες ή βελονισμό θα εκτιμηθούν δεόντως. Δεν θα πει όχι και σε ένα μπουκέτο με μοσχομυριστά λουλούδια.

Ιχθύς

Λατρεύει τις τέχνες, τα ρομαντικά μυθιστορήματα, το σατέν ύφασμα και ο,τιδήποτε την κάνει να ταξιδεύει νοερά. Μην ξεχνάς ότι είναι ζώδιο του Νερού και εκτός της πολυτέλειας, αγαπά τα δώρα που έρχονται κατευθείαν από την καρδούλα σου και δείχνουν ότι δεν της πήρες κάτι για να την ξεπετάξεις.