Πώς επιδρά το μπουγέλο στη διάθεση;

Main Image

Αυτή η μικρή εξομολόγηση θα σε κάνει να γεμίσεις κουβάδες και να κλείσεις ραντεβού για κάποια τόνωση.

Αν είσαι μαμά ξέρεις καλά τι σημαίνει για το μικρό σίφουνα στο σπίτι η μέρα αποφοίτησης για την επόμενη τάξη. Αν είσαι παιδί σχεδόν σε ζηλεύουμε που ζεις έστω μια μέρα από τη ζωή σου παίζοντας μπουγέλο. Αν δεν έχεις παιδί κι απλώς έπεσες πάνω στο κείμενο, ώρα να νιώσεις ένα τέτοιο, οργανώνοντας εσύ μπουγέλο με φίλους και γνωστούς. Τι, δεν ξέρεις πώς επιδρά το μπουγέλο στη διάθεση; Ώρα να μάθεις.

Η ευεργετική επίδραση του νερού πάνω μας θα μπορούσε να διδάσκεται σε μάθημα στα σχολεία. Άνθρωποι κι ειδικοί της ΕΥΔΑΠ να μας μιλούν για την αναγκαιότητά του χωρίς να το θεωρούμε κάτι δεδομένο, καθώς δεν υπάρχει κάτι πιο μαγικό από το νερό που κυλάει με δύναμη ή τρυφεράδα πάνω στην επιδερμίδα.

ADVERTISING

Η επαφή μας μαζί του λειτουργεί τελείως τονωτικά κι αναζωογονητικά, όποια στιγμή κι αν γίνει. Γι' αυτό και το μπουγέλο είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό μπορεί να συμβεί σε όλους μας (μικρούς και μεγάλους).

Inline Image

Τα δικά μου παιδιά και φέτος το έζησαν ή καλύτερα το απόλαυσαν. Λίγο πριν πακετάρουν τα παλιά βιβλία για την ανακύκλωση, πριν κλείσουν στο πατάρι στρες και αγωνίες του Γυμνασίου, έδωσαν ραντεβού για τα γνωστά μπουγελώματα. Τα λυτρωτικά, τα ξέγνοιαστα και τα πιο διασκεδαστικά όλων.

Με περίσσιο πάθος και ασύλληπτη χαρά, ρίχνοντας νερό ο ένας στον άλλον, τόνωσαν όνειρα κι ηθικό. Έτσι απλά έδωσαν ραντεβού για το αύριο, για το παρακάτω, για το μετά, διασκεδάζοντας το τώρα. Κάτω από το δυνατό ήλιο και φλερτάροντας με τις επιθυμίες τους να αγωνιστούν και να νικήσουν βούτηξαν στα βαθιά των φόβων τους.

ADVERTISING

Έμαθαν τις ανάσες τους, τη στιγμή που μια νερόμπομπα έπεφτε στο κεφάλι τους. Έψαξαν τα αντανακλαστικά τους το λεπτό που το νεροπίστολο τους στόχευε. Και κατάλαβαν ότι το νερό είναι ένα διαθέσιμο όπλο που αποκτάει μαγικές διαστάσεις στα χέρια τους.

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.