Βρεφική επιδερμίδα: Αβοκάντο, ο σύμμαχος στην ενυδάτωση

Main Image

Πώς το αβοκάντο προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα; Η Mustela έχει την απάντηση.

Η επιδερμίδα μας ''διψά'', αποζητώντας διαρκή ενυδάτωση. Το βρεφικό δέρμα, το οποίο δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη από θρέψη και ενίσχυση σε καθημερινή βάση, με προϊόντα σχεδιασμένα για να διατηρούν την υγρασία στο εσωτερικό του, προσφέροντας ταυτόχρονα την προστασία και τη φροντίδα που έχει ανάγκη.

Η Mustela, η Νο1 μάρκα προϊόντων περιποίησης της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας στη Γαλλία, είναι η μοναδική που κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα, να δημιουργήσει δηλαδή προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για μωρά που να προστατεύουν και να θρέφουν σε βάθος το ευαίσθητο δερματάκι τους.

ADVERTISING

Πώς; Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 1950, τα προϊόντα Mustela αντλούν τα κυριότερα δραστικά συστατικά τους από τη φύση. Πιο συγκεκριμένα, οι ερευνητές της εταιρίας Expanscience Laboratoires επέλεξαν το αβοκάντο για την προστασία του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος, από δεκάδες άλλα συστατικά που προέρχονται από τη φύση, διότι ανακάλυψαν ότι εκτός από τη διατροφική του αξία, έχει σημαντικά οφέλη και για τη βρεφική επιδερμίδα.

Πώς το αβοκάντο προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα;

Το αβοκάντο είναι ένα φρούτο πλούσιο σε λιπαρά οξέα, ενώ πολλές έρευνες έχουν αναδείξει τη θρεπτική του αξία στη διατροφή μας.

Οι ερευνητές της Expanscience Laboratoires όμως εντόπισαν στη σύνθεση του αβοκάντο κι άλλες ιδιότητες πέρα από τις διατροφικές, οι οποίες συνδέονται με την επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις κλινικές έρευνες που διενέργησαν, εντόπισαν κάποια συστατικά στο εσωτερικό του αβοκάντο, τα οποία ανακάλυψαν ότι συμβάλλουν στην ωρίμανση του φρούτου. Έτσι, ακολουθώντας τις απαραίτητες διαδικασίες εκχύλισης, καθαρισμού και συμπύκνωσης δημιούργησαν την πατενταρισμένη, φυσική, δραστική ουσία Avocado Perseose, η οποία βοηθά στην ωρίμανση της βρεφικής επιδερμίδας, όπως ακριβώς βοηθά στην ωρίμανση του φρούτου.

ADVERTISING

Η Mustela ενσωμάτωσε το πατενταρισμένο αυτό ενεργό συστατικό, το Avocado Perseose σε όλες τις νέες φόρμουλες των προϊόντων για μωρά και παιδιά, ώστε όχι μόνο να καθαρίζουν, περιποιούνται και να ενυδατώνουν το δερματάκι τους αλλά και να βοηθούν στην ωρίμανση της ευαίσθητης βρεφικής τους επιδερμίδας.

Αναζητήστε λοιπόν στα φαρμακεία τα προϊόντα βρεφικής και παιδικής φροντίδας Mustela με βασικό ενεργό συστατικό το αβοκάντο και δώστε στο μικρό σας αγγελούδι τη φροντίδα που του αξίζει.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Οι δείκτες προσωπικής ευτυχίας του καθενός μας, σύμφωνα με το άστρο του.

Η ΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ

Ο τρόπος που κοιμάσαι μπορεί να σε κάνει να πονέσεις.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΤΣΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Δες πώς θα πετύχεις το τέλειο beach bun.

ΤΑ 3 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μια μικρή βοήθεια για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, πριν φτάσετε μέχρι εκεί.

ΤΑ 6 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Ποιότητες προσωπικότητας ενός αρσενικού μπερμπάντη.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.