Μητέρα κυοφορεί το παιδί του γιου της και - φυσικά - γίνονται viral

Main Image

Μια πολύ ασυνήθιστη κατάσταση, κρύβει από πίσω της την πιο όμορφη ιστορία.

Καμια φορά - αν όχι πάντα - η ζωή έχει πολύ μεγαλύτερη φαντασία κι από τον κινηματογράφο και προκειμένου να μας σερβίρει τα πιο απίθανα σενάρια, έχει φροντίσει να χτίσει πίσω τους μια πολύ όμορφη ιστορία. Όπως και αυτή που ακολουθεί.

Η Κayla Jones ήθελε να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό της, τον Cody. Δυστυχώς, όταν εκείνη ήταν 17 ετών, είχε κάνει μερική υστεροτομία (αποκοπή της μήτρας), γεγονός που έκανε το όνειρό τους σχεδόν αδύνατο. Η μόνη λύση που είχαν ήταν να βρουν μια παρένθετη μητέρα.

ADVERTISING

Επειδή τα ωάριά της δεν είχαν αφαιρεθεί, η Kayla μπορούσε να κάνει ένα βιολογικά δικό της μωρό, αλλά δεν μπορούσε να το κυοφορήσει. Όσο καιρό έψαχναν για μια κατάλληλη υποψήφια μητέρα, δεν είχαν βρει κάποια κατάλληλη γυναίκα για τον ρόλο αυτό. Έτσι είδαν με λίγο πιο σοβαρό μάτι την πεθερά της Kayla και μητέρα του Cody, την Patty.

sr2

H Patty μαθαίνει ότι είναι έγκυος

Tην πρώτη φορά, η προσπάθεια δεν πέτυχε και οι γιατροί ήταν αρκετά σκεπτικοί και διστακτικοί για τη συνέχεια. "Ήμασταν συντετριμμένοι, αλλά αποφασίσαμε να ξαναπροσπαθήσουμε. Τον Μάιο του 2017, μάθαμε πως περιμέναμε παιδί!", λέει η Kayla.

sr1

ADVERTISING

sr3

Επτά μήνες μετά, ο Kross Allen Jone γεννήθηκε με καισαρική από την γιαγιά του, την Patty. "Είμαι ενθουσιασμένη με αυτό το υπέροχο θαύμα. Δεν ήταν εύκολο να τον κάνουμε με παρένθετη μητέρα, και σίγουρα ήταν δύσκολο για την Patty, αλλά τώρα που τον έχουμε στα χέρια μας, βλέπουμε πως όλες οι δύσκολες μέρες άξιζαν τελικά".

sr4

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΪΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: "ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΣΒΙΑ;"

Η ηθοποιός δέχθηκε μια αδιάκριτη ερώτηση και απάντησε αναλόγως.

ΤΑ 3 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μια μικρή βοήθεια για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, πριν φτάσετε μέχρι εκεί.

Ο ΞΗΡΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ

Αν θέλεις να χάσεις τα τρία τελευταία κιλά τότε αυτό το σνακ καλό θα ήταν να το αποφύγεις.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΠΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Τα σεντόνια τα έπλυνες, τα άπλωσες, τα μάζεψες, Τώρα ποιος τα διπλώνει;

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.