Σταμάτα να είσαι η Angelina της ζωής σου

Main Image

Ο χωρισμός Pitt-Jolie μας έκανε να καταλάβουμε (πάλι) πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Τίποτα δεν είναι όπως δείχνει. Δε υπάρχει άλλη φράση που να κουμπώνει καλύτερα στην περίπτωση του ζεύγους Pitt-Jolie. Ένα ακόμα διάσημο διαζύγιο που έρχεται για να προστεθεί στη λίστα του φαίνεσθαι. Τελικά δεν έχεις μόνο εσύ τα νεύρα σου με τον Απόστολο που βγήκε με τους φίλους του, έγινε γκολ και ξενοκοιμήθηκε στο σπίτι κάποιας άγνωστης ξαδέρφης από το χωριό του πατέρα του. Μία από τα ίδια και η Angelina και η κάθε Angelina αυτού του κόσμου.

Τα συναισθηματικά προβλήματα, το κέρατο, οι αψιμαχίες και οι συζυγικές παρερμηνείες δεν λογαριάζουν τραπεζικά μηδενικά και επίπεδα διασημότητας. Το πρόσφατο παράδειγμα τρανταχτό και ιδιαίτερα χαρακτηριστικό. Η εξαιρετική δημόσια εικόνα δεν εξασφαλίζει την προσωπική ευτυχία. Μην ψάχνεις για μεγέθη ανάλογα, δε θα τα βρεις ποτέ.

ADVERTISING

Τι κι αν τη λένε Angelina, τι κι αν με λένε Δέσποινα, τι κι αν σε λένε Μαρία. Ο χωρισμός είναι μία κατάσταση με κοινές συνισταμένες που εκπορεύονται από τη φύση του αυτή καθεαυτή κι όχι από τα άτομα που εμπλέκονται.

Τους βλέπεις αψεγάδιαστους, λαμπερούς να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου, να χαμογελούν στις κάμερες, να δηλώνουν ερωτευμένοι, να στηρίζουν τις αποφάσεις τους και τελικά να χωρίζουν λίγες ημέρες μετά από όλο αυτό θέατρο που ήθελε να σε πείσει πως εσύ ζεις σε έναν άλλο κόσμο κι έχεις μόνο προβλήματα ρε γαμώτο.

Φύγε για λίγο από το Hollywood. Έλα στη γειτονιά σου, στην παρέα σου, στην οικογένειά σου, στον ευρύτερο περίγυρό σου. Η ίδια αηδία παντού. Η μανία των ανθρώπων να δείχνουν ευτυχισμένοι ενώ στο σπίτι τους σκοτώνονται για σημαντικά και ασήμαντα. Λες και η απόφαση να δηλώσεις πως είσαι χάλια και πως κάτι σε απασχολεί είναι ένδειξη αδυναμίας.

Είμαι κουρέλι και δε με νοιάζει. Ή πολύ καλύτερα διατυπωμένα. Είμαι κουρέλι και δε θα έπρεπε να με νοιάζει αν θα το μάθεις, αν θα σου το πω ή αν θα θεωρήσεις πως είμαι καημένη ενώ παράλληλα κάνεις το σταυρό σου που σου έτυχε το καλό παιδί και η στρωτή ζωή. Λυπάμαι αν σου μαυρίζω το ροζ σύννεφο αλλά μπορεί να την πάθεις κι εσύ. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και εμείς πετάμε χωρίς αλεξίπτωτο. Το μόνο που μας σώζει είναι η ειλικρίνεια.

ADVERTISING

Ειλικρίνεια απέναντι στον σύντροφό μας. Ειλικρίνεια απέναντι στους γύρω μας. Ειλικρίνεια απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό. Αυτός οφείλει να ξέρει. Αυτός είναι η δικλείδα ασφαλείας σου κι όχι τα κλειστά στόματα για να μην δώσεις δικαιώματα σε χασομέρηδες τρίτους που τρέφονται από το κουτσομπολιό.

Στόχος ζωής δε θα έπρεπε να είναι η εικόνα σου αλλά η ποιότητά σου, όπως κι αν αυτή νοείται από την καθεμία ξεχωριστά.

Στην τελική, τι σημασία έχει να νομίζουν πως περνάς καλά όταν η πόρτα του σπιτιού σου κλείνει και η ζωή σου γεμίζει βάσανα; Τι σημασία έχει να προσπαθείς να πείσεις πως είσαι ευτυχισμένη αν είσαι απλά σκατά; Τι σημασία έχει να δηλώνεις τέλειο ζευγάρι αν στην πραγματικότητα βιώνεις μία άρρωστη σχέση;

''Ο άνθρωπος είναι οι σχέσεις του'', Μάρξ.

ADVERTISING

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΜΑΥΡΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

Για ποιο λόγο ο πρίγκιπας Harry φορά βέρα στο αριστερό και μαύρο δαχτυλίδι στο δεξί.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ

Θα πρέπει να σε διακόψω, αλλά θα είναι για το καλό σου.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΟ ΛΑΘΟΣ

Οι ξύλινες πόρτες χρειάζονται μία παραπάνω φροντίδα. Προσοχή στο καθάρισμα.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Αυτά είναι τα πιο λαχταριστά κραγιόν που πήραμε στα χέρια μας τελευταία.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.