Κύριε Δένδια νιώσατε άσχημα ή ακόμα;

Main Image

''Και η μακαρίτισσα η Γεωργία Βασιλειάδου, πολύ σας πέφτει''. Ας μας βοηθήσει κάποιος.

Σε περίπτωση που φοβόσουν πως τα σεξιστικά στερεότυπα έχουν εξαλειφθεί να σε διαβεβαιώσω πως είναι όλα στη θέση τους και δεν υπάρχει πρόβλεψη να τα αποχωριστούμε σύντομα. Λήξη συναγερμού. Έχω τις πήγες μου σου λέω παιδί μου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς πως μεγαλώνεις σε μία κοινωνία με ανοιχτά μυαλά χωρίς στερεοτυπικά βαρίδια. Δε θέλω να αγχώνεσαι για την ισότητα. Παραμένουμε κατώτερες. Γύρνα πλευρό και κοιμήσου σαν πουλάκι.

Δεν μπορώ να αποκαλύψω τις πηγές μου. Επιμένεις δηλαδή; Θέλεις να μάθεις οπωσδήποτε; Δηλαδή εγώ που σε διαβεβαιώ δεν είμαι φερέγγυα; Θέλεις να το ακούσεις από επίσημα χείλη;

ADVERTISING

Εσύ το ζήτησες. Εσύ επέμεινες. Εσύ φταις.

Ο κύριος Δένδιας ανέφερε στη Βουλή πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήθελε να βγει ραντεβού με την Scarlett Johansson ως "αμοιβή της εξαιρετικής εργασίας την οποία παρέχει διαπραγματευόμενος" και κατέληξε στο να πει "και η μακαρίτισσα η Γεωργία Βασιλειάδου, πολύ σας πέφτει''.

dendias

(δυστυχώς στο πλάνο φαίνεται πως βρήκε χαριτωμένη την ατάκα και μία γυναίκα)

ADVERTISING

2017. Έλληνας βουλευτής χρησιμοποιεί ως επικοινωνιακό χαρτί εντυπωσιασμού μία φράση που κρύβει μία τρομακτικά αναχρονιστική αντίληψη.

Γιατί ρε γαμώτο; Γιατί να κάνουμε κουβέντα για τα αυτονόητα; Γιατί η αξία μίας γυναίκας να είναι ανάλογη της εξωτερικής εμφάνισής της; Γιατί να υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι; Γιατί να σκέφτονται βλακωδώς;

Και αντί λοιπόν να ''ισοπεδώσει'' τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ''ισοπέδωσε'' την πίστη μας στην αλλαγή. Το κακώς εννοούμενο χιούμορ είναι πολλές φορές επικίνδυνος σύμβουλος. Η ισότητα έχει ακόμα πολύ μέλλον για να επιτευχθεί. Αποτελεί ζήτημα παιδείας και κοινωνικής αντίληψης και από αυτά τα τελευταία χωλαίνουμε.

Εντάξει κύριε Δένδια όλα καλά. Πολύ ωραία τα είπατε. Μόνο που δεν σκεφτήκατε ποτέ πως ασχήμια δεν προκύπτει από μία μεγάλη μύτη ή από χοντρές γάμπες. Η ασχήμια της ψυχής και του μυαλού δεν καλλωπίζεται. Αυτή θα είναι εφ' όρου ζωής εκεί για να τυραννάει πρώτα από όλα αυτόν που την κουβαλάει.

Ο Νίκος Δένδιας έχει διατελέσει Υπουργός Δικαιοσύνης, Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Περαστικά μας.

Ή μάλλον περαστικά του.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΪΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: "ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΣΒΙΑ;"

Η ηθοποιός δέχθηκε μια αδιάκριτη ερώτηση και απάντησε αναλόγως.

ΤΑ 3 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μια μικρή βοήθεια για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, πριν φτάσετε μέχρι εκεί.

Ο ΞΗΡΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ

Αν θέλεις να χάσεις τα τρία τελευταία κιλά τότε αυτό το σνακ καλό θα ήταν να το αποφύγεις.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΠΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Τα σεντόνια τα έπλυνες, τα άπλωσες, τα μάζεψες, Τώρα ποιος τα διπλώνει;

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.