Η Rihanna πάχυνε. Εσύ ακόμα να το σχολιάσεις;

Main Image

Τι γίνεται όταν όλο το σύμπαν συζητά για το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά σου;

Ξεκινώντας θα ήθελα να θέσω κάποιες βάσεις, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να συνεννοούμαστε έτσι όμορφα όπως πάντα: η Rihanna είναι μια γυναίκα όπως όλες μας σχεδόν - τουλάχιστον μας προσομοιάζει πολύ στην ικανότητα να παχαίνει και να αδυνατίζει κατά βούληση, ενώ με μένα τυγχάνει να έχει και τις ίδιες λιπoαποθήκες, εκεί γύρω από τα γόνατα.

Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορούν ορισμένες φωτογραφίες της βασίλισσας της καρδιάς μου (της Riri), στις οποίες είναι εμφανές ότι έχει πάρει κάποια κιλά.

ADVERTISING

Για του λόγου το αληθές, δες και μόνη σου

rihh

Παρόλο που ήταν απόλυτα αναμενόμενο, πάντα έχουμε την ελπίδα πως το fatshaming δε θα συμβεί για ακόμα μια φορά. Ε, λοιπόν, συνέβη, με την ατάκα "Τώρα η Rihanna θα κάνει τους χοντρούς το νέο trend;"

Inline Image

ADVERTISING

O κόσμος τρελάθηκε, οι fans ξεσηκώθηκαν και άρχισε ένας τεράστιος πόλεμος για το πόσο πάει στη Rihanna να είναι χοντρή, και πόσο μας αρέσει, και καλά κάνει και τρώει, και πώς τολμάτε να λέτε πως αυτό το σώμα είναι "χοντρό" κ.ο.κ.

Επειδή ως γνωστόν, εγώ και το body shaming δεν τα πάμε πολύ καλά, δημιουργήθηκαν στο κεφάλι μου δύο αντίπαλα στρατόπεδα που πάλευαν για το ίδιο πράγμα: την απενοχοποίηση των χοντρών.

Δεν ξέρω με τι θύμωσα περισσότερο: με το ότι είναι "κακό και λάθος πρότυπο" το νέο, "παχύ" σώμα της Rihanna, ή με το ότι το να είσαι "χοντρός" είναι ξαφνικά τόσο αρνητικό που ο κόσμος νιώθει την ανάγκη να σε υπερασπιστεί ενάντια σε αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Μισό λεπτό να σκεφτώ σε ποιον πρέπει να δώσει εξηγήσεις ή να απολογηθεί η Rihanna, για το τι τρώει και τι νούμερο δείχνει η ζυγαριά της.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;

Το άγχος για το αν θα παχύνουν κι άλλα "hot" κορίτσια, ώστε να της μοιάσουν, αλλά και το κυνηγητό να μην μπει η Riri στο γκρουπ των "χοντρών" ή των plus-sized είναι στο μυαλό μου εξίσου προσβλητικά.

Αδημονώ για την ημέρα που θα παχαίνουμε και θα αδυνατίζουμε χωρίς να εγείρουμε σχόλια, απορίες και αποδοκιμασία. Διότι φυσικά αν αδυνατίσεις, θα σου πει κάποιος με χαρά "Αδυνάτισες!", ενώ αν πάρεις 3 κιλά, κανείς δε θα σχολιάσει με ενθουσιασμό ότι για παράδειγμα γέμισαν οι καμπύλες σου.

Όσο είσαι υγιής, δε θα έπρεπε να τίθεται στην κριτική ευχέρεια κανενός το νούμερο της ζυγαριάς σου. Φαντάζομαι, βέβαια, ότι αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσει να συμβαίνει όσο υπάρχουν άνθρωποι που όντως ασχολούνται με τα κιλά των άλλων . Οι γνωστοί και ως "πολλά κιλά ηλίθιοι".

Κεντρική φωτογραφία: (Photo by Arthur Mola/Invision/AP)

ADVERTISING

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΜΑΥΡΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

Για ποιο λόγο ο πρίγκιπας Harry φορά βέρα στο αριστερό και μαύρο δαχτυλίδι στο δεξί.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ

Θα πρέπει να σε διακόψω, αλλά θα είναι για το καλό σου.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΟ ΛΑΘΟΣ

Οι ξύλινες πόρτες χρειάζονται μία παραπάνω φροντίδα. Προσοχή στο καθάρισμα.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Αυτά είναι τα πιο λαχταριστά κραγιόν που πήραμε στα χέρια μας τελευταία.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.