EMMA STONE

Η πρώτη φωτογραφία της Emma Stone ως Cruella De Vil

Joel C Ryan/Invision/AP

Η βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone πρωταγωνιστεί στο spin-off πρίκουελ των 101 σκυλιών της Δαλματίας από την Disney. O ρόλος της Cruella De Vil της ανήκει.

Η πρίκουελ ταινία, η οποία τιτλοφορείται ”Cruella”, διαδραματίζεται στο Λονδίνο της δεκαετίας του 1970 και θα αποκαλύψει το πώς προέκυψε η απέχθεια της μοχθηρής De Vil για τα σκυλιά.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει και η Disney μοιράστηκε μια πρώτη φωτογραφία της παραγωγής, στο πλαίσιο του φεστιβάλ D23 που πραγματοποιήθηκε στο Anaheim της Καλιφόρνια.

 

Λευκό και μαύρο, μαύρο και λευκό. Η Emma Stone με leather αμφίεση και το χαρακτηριστικό διπλό μαλλί κρατά τρία σκυλιά Δαλματίας.

Η Glenn Close ήταν η ηθοποιός που έπαιξε την Cruella στα «101 σκυλιά της Δαλματίας» (1996) και στα «102 101 σκυλιά της Δαλματίας» (2000).

 

Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας (πρωτότυπος τίτλος: One Hundred and One Dalmatians, γραμμένο και ως 101 Dalmatians) κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1961. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ντόντι Σμιθ, που κυκλοφόρησε το 1956. Είναι η 17η ταινία μεγάλου μήκους κινουμένων σχεδίων της σειράς «Τα Κλασσικά της Disney».

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 25 Ιανουαρίου 1961 με εταιρεία διανομής τη Walt Disney Studios Motion Pictures. Μετά την κυκλοφορία είχε εμπορική επιτυχία, βγάζοντας το στούντιο από την οικονομική δυσκολία, στην οποία βρισκόταν μετά την αποτυχία της Ωραίας Κοιμωμένης, μια δαπανηρή παραγωγή, που κυκλοφόρησε δύο χρόνια νωρίτερα. Η ταινία επανακυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες τέσσερις φορές, το 1969, το 1979, το 1985 και το 1991. Η επανακυκλοφορία του 1991 την έκανε την 20η ταινία της χρονιάς με τα μεγαλύτερα έσοδα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP