ANNE HATHAWAY

“Τι θέλουν οι άντρες; Να είναι ήρωες!”: Αποκλειστικό clip από την κωμωδία “Η Κομπίνα”

Η μία, η Πένι (Rebel Wilson) είναι άξεστη κομπιναδόρισα, χωρίς κανόνες, χωρίς πολλές βλέψεις. Από το ένα κόλπο στο άλλο, ξαφρίζει ανυποψίαστους άντρες, βγάζει λίγα χρήματα τη φορά, και τα ξοδεύει καλοπερνώντας. Η άλλη, η Τζόζεφιν (Anne Hathaway) είναι κλασάτη απατεώνισα, με εστέτ προφορά, με συνεργάτες, με μπάτλερ, με πανάκριβη έπαυλη σε γαλλική παραθαλάσσια περιοχή με εντυπωσιακή θέα.

Από τον Θοδωρή Δημητρόπουλο

Διάβασε κι αυτό: Αποκλειστική συνέντευξη με την Mati Diop, τη σκηνοθέτιδα που έγραψε ιστορία στις Κάννες

Δε θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικές, όμως μέσα από τη διαφορετική τους κοσμοθεωρία, οι δυο τους μπορεί και να συνθέτουν το πιο αχτύπητο δίδυμο απατεώνων. Τα σχέδιά τους είναι φτιαγμένα για να ξαλαφραίνουν άντρες από πολλά λεφτά, χτίζοντας για τις ίδιες μια περιουσία.

 

Το καλοκαιρινό σκηνικό είναι ιδανικό για μια κωμική περιπέτεια με ανατροπές- όλα αυτά συμβαίνουν στην ταινία “Η Κομπίνα” (“The Hustle”), που κυκλοφορεί στις αίθουσες από σήμερα. Αποτελεί μάλιστα ριμέικ της γνωστής κωμωδίας “Απατεώνες και Τζέντλεμεν” με τον Στιβ Μάρτιν και τον Μάικλ Κέιν, αλλά αυτή τη φορά με δύο γνωστές γυναίκες πρωταγωνίστριες στους δύο κεντρικούς ρόλους.

Το Ladylike εξασφάλισε μια αποκλειστική πρώτη ματιά στην ταινία μέσα από το υποτιτλισμένο κλιπ “Το Δάκρυ”. Σε αυτή τη σκηνή, η Τζόζεφιν της Αν Χάθαγουεϊ προσπαθεί να εκπαιδεύσει την Πένι στις βασικές αρχές της εξεζητημένης κομπίνας, κάνοντας επίδειξη κλάματος, και εξηγώντας της τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν οι άντρες.

Δείτε και το trailer της ταινίας.