WATCHLIST

Ο Daniel Craig επιστρέφει σαν James Bond και το teaser είναι μυστηριώδες σαν τη γοητεία του

AP Photo/Mark Schiefelbein

Μετά την επιστροφή του Keanu Reeves στην τέταρτη ταινία Matrix, κι άλλα χαρμόσυνα νέα έρχονται από το χώρο του κινηματογράφου για να μας φτιάξουν τη μέρα. Στις 3 Απριλίου του 2020, θα δούμε ξανά τον Daniel Craig στη μεγάλη οθόνη, στο ρόλο που τον καθιέρωσε. Του πράκτορα 007. Θα είναι η πέμπτη ταινία για τον ηθοποιό και μάλλον η τελευταία του φορά στον ρόλο του James Bond.

 

Τα γυρίσματα της 25ης ταινίας του James Bond καθυστέρησαν αρκετά εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων σε όλα τα επίπεδα. Υπήρξαν διαφωνίες πάνω στο σενάριο, αν και ξέρουμε ότι η Phoebe Waller-Bridge θα έχει ενεργό ρόλο και έχει κληθεί να κάνει ένα ρεπεράζ στο σενάριο. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Cary Joji Fukunaga, που είχε αναλάβει τον πρώτο κύκλο της σειράς “True Detective” και αντικατέστησε τον Danny Boyle που αποχώρησε λόγω «διαφωνιών στο δημιουργικό κομμάτι».

Δες κι αυτό: 25 ηρωίδες δράσης του σινεμά που δεν μάσησαν ποτέ

 

Το cast θα περιλαμβάνει και πάλι τη Naomie Harris και τον Rory Kinnear ενώ θα δούμε και πάλι τη Lea Seydoux στο ρόλο της Madeleine από την ταινία Spectre του 2015. Ο Rami Malek είναι η νέα προσθήκη στο ρόλο του κακού που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε.

Να σημειώσουμε κάπου εδώ ότι ο Daniel Craig είχε τραυματιστεί στα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας και είχε κάνει επέμβαση στον αστράγαλο στη Τζαμάικα, έπειτα από μία έκρηξη στο στούντιο. Βαρέα και ανθυγιεινά Daniel μου διότι ή είσαι αληθινός 007 ή δεν είσαι.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Mark Schiefelbein