JURASSIC WORLD

Το “Jurassic World 3” έρχεται με το αρχικό cast του Jurassic Park και το Twitter κάνει πάρτι

AP Photo/Joe Marquette

Μπορεί να χρειαστεί να μπούμε στην αναμονή μέχρι να δούμε στις αίθουσες το Jurassic World 3, διότι η πρεμιέρα έχει οριστεί για την 21η Ιουνίου του 2021, αλλά τα νέα μας έβαλαν σε ρυθμό αντίστροφης μέτρησης. Το αρχικό cast του Jurassic Park, από το 1993, με Laura Dern, Sam Neill και Jeff Goldblum επανέρχεται δυναμικά με τους 3 αγαπημένους ηθοποιούς να ενσαρκώνουν τους ρόλους που άφησαν.

Ο τρόπος ανακοίνωσης ήταν πολύ συγκινητικός γιατί σε μεγάλη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για την επικείμενη ταινία, έσκασε ερώτηση για το αν θα δούμε κάποιον από τους παλιούς ηθοποιούς στην ταινία του 2021. Και να’σου η Laura Dern, διασχίζει καμαρωτή το διάδρομο, αγκαλιάζει το σκηνοθέτη Colin Trevorrow και εκείνος επιβεβαιώνει την επιστροφή της με ένα τεράστιο ρόλο και όχι με μία απλή cameo εμφάνιση.

Δες κι αυτό: Νύχτες Πρεμιέρας: Το αναλυτικό πρόγραμμα και η θέση της γυναίκας στη μεγάλη γιορτή του σινεμά

 

Σε μία χαριτωμένη στιγμή, η Dern ρωτάει το σκηνοθέτη: «Εφόσον αγαπώ τους δεινοσαύρους και θα είμαι μέρος αυτής της ταινίας, μπορώ να ζητήσω μία μικρή χάρη; Θα ήθελα να επιστρέψουν και οι φίλοι μου Sam και Jeff», επιβεβαιώνοντας η ίδια την επιστροφή των συμπρωταγωνιστών της. Μιλάμε για μεγάλες στιγμές.

Το βίντεο στο Twitter δείχνει την αντίδραση των παρευρισκομένων όπου ακούγονται “What” (κι εγώ έτσι έκανα για να είμαι ειλικρινής) αλλά και το Twitter πήρε φωτιά από ενθουσιασμό και χαρά για την πιο ωραία επιστροφή ρόλων στη μεγάλη οθόνη. Πρώτη και καλύτερη η Reese Witherspoon που ρωτάει τον κόσμο αν μπορεί να βρει εισιτήρια από τώρα.

 

Οι 3 ηθοποιοί θα επιστρέψουν ως Dr. Ellie Sattler (Laura Dern), Dr. Alan Grant (Sam Neill) και Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum) ενώ το υπόλοιπο βασικό cast θα ολοκληρώσουν οι Chris Pratt (που είναι και στη σκηνοθεσία) και Bryce Dallas Howard. Ακόμα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για την πλοκή αλλά μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Jeff Goldblum, δε χρειαζόμαστε τίποτα άλλο.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Joe Marquette