WATCHLIST

Η επιστροφή του Keanu Reeves στο “Matrix 4” είναι το καλό νέο της ημέρας

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Το περιμέναμε, το ελπίζαμε και τελικά είναι γεγονός. Η Warner Bros. ετοιμάζει την τέταρτη ταινία της σειράς Matrix και, ευτυχώς, μόλις επιβεβαιώθηκε η επιστροφή των πιο γνωστών ρόλων της τριλογίας. Αυτοί του Neo (Keanu Reeves) και της Trinity (Carrie-Anne Moss).

 

«Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι με το νέο project και με τη Lana Wachowski στο σενάριο και τη σκηνοθεσία για τέταρτη φορά», δήλωσε ο Πρόεδρος της Warner Bros. Pictures, Toby Emmerich. «Η Lana είναι μία αληθινή οραματίστρια και μία αυθεντική δημιουργός. Και προφανώς είμαστε πολύ χαρούμενοι που γράφει, σκηνοθετεί και είναι παραγωγός σε αυτό το νέο κεφάλαιο του σύμπαντος “The Matrix”.

Δες κι αυτό: 25 ηρωίδες δράσης του σινεμά που δεν μάσησαν ποτέ

Η Lilly Wachowski, αδερφή της Lana, και επίσης σκηνοθέτης των πρώτων ταινιών, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε εκδοχή ενός νέου reboot. «Μου αρέσει όταν οι ιστορίες ταξιδεύουν σοτν κόσμο και μετά επιστρέφουν σε εσένα με διαφορετικούς τρόπους. Είμαι κομμάτι ενός μεγάλου πράγματος και δεν έχω την ιδιοκτησία του. Επομένως, είμαι ανοιχτή σε καθετί καινούριο και ελπίζω να είναι καλύτερο από το original».

Οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν ακόμα άγνωστες, όπως το τι θα γίνει με το ρόλο του Μορφέα, που τον υποδυόταν ο Laurence Fishburne. Κάποιες πηγές λένε ότι θα ξαναγίνει casting από κάποιο νεότερο ηθοποιό. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2020 και απλά δεν μπορούμε να περιμένουμε την επική επιστροφή του Keanu Reeves, που έχει καταφέρει να γίνει μεγαλύτερο ίνδαλμα από ό,τι ήταν την εποχή του Matrix, κυρίως μέσα από τον τρόπο ζωής του αλλά και τα ιδιαίτερα cameo που έχει κάνει σε ταινίες και σειρές. Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή, ας δούμε το trailer του The Matrix Revolutions, για να θυμηθούμε πού το αφήσαμε.

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP