DISNEY

Το trailer της “Mulan” έχει απογοητεύσει τους fans και ταυτιζόμαστε μαζί τους

Η Disney μας έχει δώσει μεγάλες χαρές, από τότε που αποφάσισε να αναδημιουργήσει τις κλασικές ταινίες της με τη live-action εκδοχή τους και να μας μεταφέρει σε παλιές νοσταλγικές εποχές, τότε που παίρναμε βιντεοκασέτες και τις βλέπαμε σε ελληνική μεταγλώττιση.

Διάβασε κι αυτό: 6 μαθήματα ζωής που θα βρίσκουμε για πάντα στο Toy Story

Μετά το ”Beauty and the Beast”, τον ”Aladdin”, το ”Lion King” και το ”Dumbo”, περιμένουμε με ανυπομονησία τη Mulan, που αναμένεται να προβληθεί στις 27 Μαρτίου του 2020. Πρόκειται για μία φαντασμαγορική ασιατική ταινία με πολεμικό χαρακτήρα, αλλά εμείς τη θυμόμαστε για τα τραγούδια της και το φανταστικό χαρακτήρα Mushu, το μικρό δράκο-φύλακα της πρωταγωνίστριας.

 

Ε, αυτά τα δύο βασικά στοιχεία απουσίαζαν από το trailer και οι απανταχού θαυμαστές (κι εγώ μέσα σε αυτούς) αναστατώθηκαν. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που θέλουν να δουν την ενήλικη και ακριβή ιστορικά εκδοχή της Mulan, και είχαν εκνευρισθεί από τις ανακρίβειες της animated εκδοχής. Ας μη βιαστούμε όμως να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατί το trailer μπορεί να δείχνει μόνο ένα κομμάτι της ταινίας. Μπορεί και όχι βέβαια. Εν αναμονή.