SCARLETT JOHANSSON

Jojo Rabbit: Το ξεκαρδιστικό trailer της ταινίας που κοροϊδεύει τον Hitler, με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson

Η ιστορία αφορά ένα αδέξιο αγόρι που ζει στη Γερμανία με τη μαμά του (την Scarlett δηλαδή) και έχει ως φανταστικό φίλο τον Hitler και εκπαιδεύεται σε μάχες και βομβαρδισμούς. Είναι όμως κάτι που του ταιριάζει; Ο αφελής πατριωτισμός του δοκιμάζεται όταν γνωρίζει μία Εβραία στην ηλικία του, που τον αναγκάζει να αντιμετωπίσει τους μεγαλύτερους φόβους του.

Δες κι αυτό: “It”: Το δεύτερο κεφάλαιο έρχεται για να μας κρατήσει ξάγρυπνους

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και η ιστορία των Ναζί έχει δώσει έμπνευση σε πολλούς καλλιτέχνες, που ήθελαν να αποτυπώσουν την αγριότητα και την κτηνωδία εκείνης της περιόδου. Αυτήν τη φορά όμως, θα δούμε τον Hitler και τον ναζισμό στη Γερμανία μέσα από ένα εντελώς άλλο angle. Ο Taiki Waititi είναι ο σκηνοθέτης του “Thor: Ragnarok” και αυτό σε προετοιμάζει κάπως για την αίσθηση του χιούμορ και την προσέγγισή του στην ταινία.

 

Ωστόσο, το trailer είναι κάτι περισσότερο από χιουμοριστικό. Με ένα φανταστικό cast, που μιλά σπαστά γερμανικά, ένα Sam Rockwell που συνήθως είναι εγγύηση, την κωμική φάτσα του Stephen Merchant και την αγαπημένη πια Rebel Wilson που λέει στα παιδιά σε χαλαρό κλίμα «Λοιπόν, πάμε να κάψουμε κανά βιβλίο» με τον ίδιο ενθουσιασμό που πάει για σφηνάκια στα girl movies. Και φυσικά η Scarlett Johansson, με τα πιο αξιοζήλευτα outfits, που υποδύεται τη μαμά του αγοριού, ο οποίος έχει τον Hitler για φανταστικό φίλο.

Το trailer έχει υπέροχη φωτογραφία, ενώ η μουσική που το ντύνει είναι David Bowie και Beatles. Και αυτό από μόνο του σε βάζει σε μία γλυκιά αναμονή για τον Οκτώβριο, όπου αναμένεται η πρεμιέρα της ταινίας.