WATCHLIST

Η Sophia Loren επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από 10 χρόνια

Η γυναίκα σήμα κατατεθέν την ιταλικής ομορφιάς επιστρέφει, στα 84 της, στον κινηματογράφο και σκηνοθετείται από το γιο της, Edoardo Ponti στην ταινία "La vita davanti a se" ("The Life Ahead") βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα που έχει ξαναγυριστεί το 1978, με τον τίτλο "Madame Rosa" και είχε κερδίσει το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Η Lauren θα παίξει τη Signoret, μία γυναίκα που επέζησε από το Ολοκαύτωμα και που είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος. Οι προσεγγίσεις των δύο ταινιών είναι αρκετά διαφορετικές. Η ίδια δουλεύει 10 ώρες την ημέρα αλλά επιτρέπει στον εαυτό της να εκφράσει πράγματα στην οθόνη που θεωρεί ότι θα εκπλήξουν το κοινό. «Ο γιος μου με ξέρει τόσο καλά. Γνωρίζει κάθε ίντσα του προσώπου, της καρδιάς και της ψυχής μου. Θέλει να φτάνω πάντα στη βαθύτερη αλήθεια μου».

Διάβασε κι αυτό: The Crown: η επιστροφή του τρίτου κύκλου με νέο, οσκαρικό cast και 5 trivia που πρέπει να ξέρεις

Ο σκηνοθέτης, από την πλευρά του, είπε: «Στα 84 της, θέλει να κάνει μία ταινία που να αποτελεί πρόκληση, τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι υπέροχο να παρακολουθείς την ενέργεια και το πάθος της σε κάθε σκηνή».

Η ταινία παρουσιάζει το σήμερα με σκηνικό το Bari της Ιταλίας και χωρίζεται σε επίπεδα. Μιλά για τον έρωτα της πρωταγωνίστριας με τον Momo, παρ’όλες τις διαφορές τους, καταπιάνεται με την οικογένεια αλλά και την πολιτική αλλά ο βασικός στόχος είναι να αποτυπωθούν οι προσωπικές ιστορίες και τα συναισθήματα που αυτές «γεννούν». Η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη το Μάρτιο του 2020 και όλοι περιμένουν να δουν τη Sophia Loren (και τη διαχρονική της γοητεία).

Κεντρική φωτο: Instagram/Simplysophialoren