TRAILERS

Η Τρύπα: Το θρίλερ της χρονιάς αφορά μια μητέρα και τον γιο της

Η Σάρα μετακομίζει με τον μικρό της γιο στο απομονωμένο νέο τους σπίτι σε μια επαρχιακή πόλη, ελπίζοντας να κάνουν μια καινούργια αρχή έπειτα από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Όμως η συνάντησή τους με την αλλόκοτη νέα τους γειτόνισσα και η προσωρινή εξαφάνιση του μικρού Κρις στο γειτονικό δάσος θα φέρουν στα όριά της τη Σάρα, η οποία θα ανακαλύψει μια τεράστια μυστηριώδη τρύπα στο έδαφος καθώς τον αναζητά. Το αγόρι θα επιστρέψει σύντομα, ωστόσο θα είναι διαφορετικό, κάνοντας τη μητέρα του να αναρωτηθεί αν πρόκειται πραγματικά για τον γιο της. Αυτή είναι συνοπτικά η υπόθεση του θρίλερ «Η Τρύπα» ή "The Hole in The Ground" του Lee Cronin, η οποία αφού τρόμαξε κόσμο στο Sundance, ετοιμάζεται να προκαλέσει ανάλογες αντιδράσεις και στις ελληνικές σκοτεινές αίθουσες.

Πρόκειται για ένα θρίλερ που βάζει στο επίκεντρο μια νεαρή μητέρα και τον μικρό της γιο, ένα ηρωικό δίδυμο και μια τόσο τρυφερή σχέση που το σινεμά αγαπάει να παιδεύει. Θυμήσου το “The Ring”, το “Room”, το “Babadook”, το “Changelling”, το “Hereditary” και πόσα ακόμα.

Στην περίπτωση της «Τρύπας», ο σκηνοθέτης της ταινίας το δηλώνει ανοιχτά: «Αναρωτιέμαι πάντα τι θα γινόταν αν έπρεπε να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση όπου κάποιος που αγάπας δεν είναι ακριβώς αυτός που αγαπάς. Μοιάζει με αυτόν, ακούγεται σαν αυτόν, κινείται σαν αυτόν, αλλά υπάρχει κάτι μέσα σου που σου λέει ότι δεν είναι αυτός. Είναι μια τρομακτική συνθήκη. Ηθελα να χρησιμοποιήσω αυτήν την προοπτική για να διαβρώσω τη σχέση της μητέρας με τον γιο της».

«Κανείς δεν ξέρει ένα παιδί όσο η μητέρα του», ακούς στο trailer. Κάτι που η ταινία θέτει σε μεγάλη αμφισβήτηση αναλύοντας με τον πιο τρομακτικό τρόπο τους φόβους και τις ανησυχίες ενός γονιού.

Η «Τρύπα» βγαίνει στις αίθουσες στις 28 Μαρτίου.