Οι 5 λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθείς στο Instagram αν βλέπεις πολλές ταινίες

Main Image

Τα 5 πιο κινηματογραφικά accounts του Instagram.

Από τη μία το σινεμά. Από την άλλη το Instagram. Οι δύο από τους 4-5 βασικούς λόγους που αφοσιώνεσαι σε μία οθόνη (μαζί με τις σειρές, το Facebook κι ό,τι άλλο αυτού του στιλ απορροφά την προσοχή σου). Η πιο κινηματογραφική εκδοχή του Instagram συμπυκνώνεται σε μερικά accounts με σκηνές από ταινίες, ατάκες, αποσπάσματα και ωραίες πληροφορίες. Κάνε follow, αξίζει.

Script To Screen

oo

ADVERTISING

Έχει χαρακτηριστεί ως το πιο cool κινηματογραφικό account αυτή τη στιγμή στο αγαπημένο Instagram. Συνδυάζει βιντεάκια χαρακτηριστικών σκηνών, με δακτυλογραφημένα αποσπάσματα από το σενάριο, στο οποίο όπως είναι φανερό δίνει ιδιαίτερη έμφαση. Χιτσκοκική η προσέγγισή του (Ο Alfred Hitchcock θεωρούσε προς το σενάριο είναι το πιο σημαντικό συστατικό μιας ταινίας).

Popcodegr

xx

«Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει« λένε και είναι αλήθεια. Αλλά πραγματικά, το «αδερφάκι» μας το Popcode.gr έχει εξαιρετικό Instagram account, πλήρως ενημερωμένο και ενισχυμένο με ισχυρή δόση χιούμορ.

Cinema Magic

ll

ADVERTISING

Αν αγαπάς πραγματικά το σινεμά και σουλατσάρεις συχνά στα ινσταγραμμικά λημέρια, τότε το ξέρεις και άρα το ακολουθείς ήδη. Το Cinema Magic είναι ό,τι πιο basic υπάρχει στο είδος του εκεί μέσα. Το δυνατό του σημείο είναι οι behind the scenes φωτογραφίες και τα trivia σχόλιά του.

Colorpalette Cinema

oo

Ένα διαφορετικό account που συνδυάζει εμβληματικές κινηματογραφικές σκηνές με χρωματικές παλέτες. Το αιτιολογεί ως εξής: «το χρώμα μπορεί να μας επηρεάσει ψυχολογικά, συχνά χωρίς να το καταλαβαίνουμε και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δυνατός μηχανισμός μίας ιστορίας».

Movie Scenes Quote

bb

The Mountain Between Us

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη best movie scenes quote (@moviescenesquote) στις

Ό,τι λέει το όνομά του: πάντρεμα σκηνής με την ατάκα για την οποία δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Ό,τι πιο γλυκό, πικρό, αληθινό και καθοριστικό έχει στιγματίσει την κάθε σκηνή μιας σειράς ή μιας ταινίας. Τα mentions και η ταύτιση πέφτουν «βροχή».

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.