SARAH JESSICA PARKER

Ο νέος ρόλος της Sarah Jessica Parker απέχει μίλια από την Carrie Bradshaw

Από στιλιστικής άποψης το λες και μονοπλάνο. Το trailer του "Here and Now" και κατ' επέκτασιν η ίδια η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Sarah Jessica Parker είναι η μοναδική δουλειά της- μετρώντας από εποχή Sex and thw City και πέρα- που κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το τι φοράει. Αυτή τη φορά την παράσταση κλέβει μόνο η ερμηνεία της. Το μοναδικό κοινό σημείο της με την Carrie είναι η Νέα Υόρκη.

Στο νέο δράμα του Fabien Constant η 53χρονη ηθοποιός υποδύεται την Vivienne, μία μεσήλικη τραγουδίστρια της τζαζ η οποία λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα 25 χρόνια συνεργασίας με το θρυλικό Birdland Jazz Club παίρνει στα χέρια της μία ιατρική διάγνωση που θα αλλάξει τα πάντα. Ουσιαστικά παρακολουθούμε ένα καθοριστικό 24ωρο της ζωής της. Θα επισκεφτεί τη μητέρα της, τον πρώην άντρα της, την κόρη της με την οποία οι σχέσεις της είναι φρικτές, όλους όσοι αγαπά. Κι ό,τι κάνει με ένα πουκάμισο και μια φούστα.

«Η Sarah Jessica Parker λάμπει» γράφει η κριτική του Indiewire και αυτή τη φορά δεν οφείλεται στην παγιέτα ενός φορέματος. H Parker είναι μία καλή ηθοποιός, αλλά αυτό για πολλά χρόνια είχε μπει σε δεύτερη μοίρα λόγω της εξαιρετικά επιδραστικής στιλιστικής της ταυτότητας. Στο “Here and Now”, πλαισιωμένη από ένα σημαντικό καστ (βλέπε Renée Zellweger, Jacqueline Bisset, Simon Baker, Taylor Kinner, Common), η SJP «βουτάει στο ρόλο με τόλμη και εντυπωσιακό συναισθηματικό βάθος». Κάλλιο αργά παρά ποτέ.