WATCHLIST

Το γεμάτο έντονα συναισθήματα trailer της ταινίας των Τσιμιτσέλη – Γερονικολού

NDP Photo Agency

Την κινηματογραφική τους χημεία που είχαμε δει πρώτη φορά όταν έπαιξαν μαζί στο "The Bachelor" ετοιμάζονται να μεταφέρουν ξανά στη μεγάλη οθόνη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Το ζευγάρι των ηθοποιών στη ζωή, συμπρωταγωνιστεί στην ταινία «Για Πάντα» που σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος, σε σενάριο Cagan Irmak, τη διασκευή του οποίου έχει αναλάβει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Mία μοντέρνα ιστορία αγάπης που δυναμώνει, αναπνέει και πονάει στους έντονους ρυθμούς ζωής του σήμερα, μας καλούν οι δυο τους να ζήσουμε στον κινηματογράφο και το teaser trailer που κυκλοφόρησε μας δίνει μια πρώτη γεύση για όσα θα παρακολουθήσουμε από 1η Ιανουαρίου του 2020 στους κινηματογράφους.

 

«Από την αρχή είπαμε ότι θα την κάνουμε μαζί την ταινία. Από τη μία μπορεί να είναι αγχωτικό το οτι δουλεύουμε μαζί αλλά από την άλλη έχεις και την ευκαιρία να δεις τον άνθρωπό σου. Όταν δουλεύουμε 14 – 15 ώρες την ημέρα δεν προλαβαίνεις να βρεθείς με τον άλλο καθόλου. Τουλάχιστον στα πλατώ ή στο θέατρο μπορείς να ανταλλάξεις δυο κουβέντες» είπε πρόσφατα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» που βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων για την επιλογή τους με την Κατερίνα Γερονικολού να μη συνεργαστούν μόνο στην ταινία αλλά και στην θεατρική παράσταση «Από Σμύρνη… Σαλονίκη».

Την ίδια ημέρα η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου μίλησε κι εκείνη με τη σειρά της για τη σχέση τους και αποκάλυψε αν την άγχωσε το γεγονός ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει ήδη παιδί από τον γάμο του με τη Βάσω Λασκαράκη, τη μικρή Εύα.  «Όχι, δεν φοβήθηκα που είναι πατέρας. Ίσα ίσα, μόνο και μόνο η επιλογή ενός νέου άντρα, υπερεπιτυχημένου να προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας, είναι πολύ ωραίο στοιχείο. Δείχνει ότι είναι σοβαρός, θέλει να αναλάβει και άλλες ευθύνες. Μου φαίνεται πολύ ωραία επιλογή. Το παιδί ενός ανθρώπου πάει πακέτο μαζί του, επομένως, δεν έχεις να κάνεις σχέση μόνο με έναν άνθρωπο, έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο και το παιδί του. Υπήρχε δυσκολία, υπήρχε άγχος αν θα κυλήσει καλά το πράγμα, αλλά τώρα νομίζω έχει ξεπεραστεί αυτή η ανασφάλεια», είπε η ηθοποιός και δήλωσε: «Πολύ ευτυχισμένη» στο πλευρό του. Κι αν αυτό το «πολύ ευτυχισμένη» στο σήμερα δεν είναι το πρώτο βήμα για το «για πάντα» τότε δεν ξέρω ποιο είναι.

 

Στο «Για πάντα» πρωταγωνιστούν επίσης οι: Όλγα ∆αµάνη | Χάρης Μαυρουδής | Ευγενία Σαµαρά

Συµµετέχουν: Πένυ Αγοραστού | Αντιγόνη Νάκα | Σπύρος Κυριάκος | Στέργιος Αντούλας

Φιλική Συµµετοχή: Γιώργος Αρµένης | Αλέξανδρος Αντωνόπουλος | Μιχάλης Ρέππας | Θανάσης Παπαθανασίου | Βασιλική Ανδρίτσου | Ηρώ Λούπη | Ευαγγελία Μουµούρη ∆ιανοµή: VILLAGE

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency