NETFLIX

7 χριστουγεννιάτικες ταινίες που μπορείς να δεις στο Netflix

Το προτελευταίο κυριακάτικο αφιέρωμα στις ταινίες που μπορείς να δεις στο Netflix, προφανώς, και έπρεπε να ξεχειλίζει Christmas cheer. Μετά την απαραίτητη έρευνα στην αγαπημένη μας πλατφόρμα, εντοπίσαμε 7 χριστουγεννιάτικες ταινίες που αξίζουν μια θέση στη watchlist σου, όχι τίποτα άλλο γιατί κάτι πρέπει να κάνεις μέχρι να αρχίσει το ρεβεγιόν και όσο τρως τις δίπλες της γιαγιάς σου.

Arthur Christmas

Η λίστα ανοίγει πανηγυρικά με τον Arthur, τον γιο του Άγιου Βασίλη, ο οποίος λατρεύει τα Χριστούγεννα όσο κανείς άλλος και όταν το τέλεια εξοπλισμένο επιτελείο του Αϊ-Βασίλη στον Βόρειο Πόλο ξεχνά να παραδώσει ένα παιδικό δώρο, θα κάνει τα πάντα για να διορθώσει το λάθος με τον παλιό παραδοσιακό, αλλά επικίνδυνο πλέον τρόπο.

National Lampoon’s Christmas Vacation

Η πλέον κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία που διακωμωδεί όλη την παράνοια που ζούμε τις γιορτές με την οικογένειά μας. Δε γίνεται να μην τη δεις.

Deck the Halls

Ο Steve, κλασικός οικογενειάρχης των προαστίων, πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος σε ό,τι αφορά τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς,όμως ο νέος του γείτονας θέλει να του πάρει τα πρωτεία, φτιάχνοντας τη μεγαλύτερη συλλογή με χριστουγεννιάτικα φωτάκια στον κόσμο. Πολλά λαμπάκια, κόντρες, χιόνια, what’s not to like;

A Christmas Story

Ο μικρός Ralphie Parker περνάει τον περισσότερο χρόνο του αποφεύγοντας τον bully που του κάνει τη ζωή δύσκολη. Το μόνο που μένει τώρα είναι να τα βγάλει πέρα τα Χριστούγεννα και φυσικά αυτό δεν θα είναι εύκολο.

Mariah’s Merriest Christmas

Χριστούγεννα χωρίς Mariah Carey γίνονται; Δε γίνονται; Σε αυτό το special  επεισόδιο ετοιμάσου να απολαύσεις την Μαράγια σε όλο της το μεγαλείο- φωνητικά και στιλιστικά.

Scrooged

Η αγαπημένη ιστορία του Σκρουτζ αυτή τη φορά ζωντανεύει με τη βοήθεια του Bill Murray, που υποδύεται έναν παραγωγό αποξενωμένο από τους αγαπημένους του, ο οποίος προσπαθεί (ανεπιτυχώς) να κάνει μια χριστουγεννιάτικη εκπομπή όταν τον επισκέπτεται το φάντασμα των Χριστουγέννων με σκοπό να του θυμίσει κάποια πράγματα.

A very Murray Christmas

Το special επεισόδιο του Netflix με τον Bill Murray είναι αυτό που αξίζει να κλείσει τη λίστα μας. Γλυκόπικρο, όπως οι γιορτές, θα σου κάνει φανταστική παρέα και θα σε προετοιμάσει για τη μεγάλη βραδιά.